Ajankohtaista Koronasta 14.5.2020

Perhetalo Heidekenin ovet ovat suljettuina 3.8.2020 asti. Perhetalon kokoustiloja vuokrataan kokoontumisrajoitusten puitteissa (enintään 10 hlö 31.5. saakka ja enintään 50 hlö 1.6. alkaen).

VSLJ ry seuraa valtakunnallista koronavirustilannetta ja noudattaa toiminnassaan viranomaisten ohjeistuksia. Pyrimme toiminnassamme ehkäisemään aktiivisesti viruksen leviämistä.

Linkki-toiminta:

Linkki-toiminnan asiakastyö toteutetaan pääsääntöisesti puhelimitse ja verkkoyhteyksien kautta. Keskusteluapua voidaan tarjota myös kasvokkain, jos työntekijä itse tai hänen perheenjäsenensä ei kuulu riskiryhmään. Tapaamisessa noudatetaan tehostettuja hygieniaohjeita eikä hengitystieoireisena voi tulla tapaamisiin.

Perhelinja: 

Perhelinjan yksilö- ja perhetyön keskusteluapu ja sähköinen ajanvarausjärjestelmä palvelevat lapsiperheitä kesän ja alkusyksyn etävastaanottona koko Varsinais-Suomea. Vastaanotolle voi hakeutua omatoimisesti tai ammattilaisen ohjaamana. Vastaanotolta saa neuvoa ja tukea sekä keskusteluapua seuraaviin asioihin: Vanhemmuus, murrosikä, ero, mielenterveys- ja päihdeomaisten asiat, syömishäiriöt ja lähisuhdeväkivalta. Lisätietoja, ajanvaraus ja yhteystiedot löytyvät Perhelinjan nettisivuilta www.perhelinja.fi.

 Vakka-Suomen kohtaamispaikkatoiminta:

  • Perhelinjan Digikahvila jatkaa toimintaansa verkossa toukokuun loppuun saakka ( 19.5., 26.5. ja 29.5.). Ryhmä palvelee Vakka-Suomessa asuvia maahanmuuttajaperheitä.
  • Uudenkaupungin tiistain avoin kohtaamispaikkatoiminta käynnistyy kesäkuun ajaksi MLL:n Ipana-Messissä (2.6., 9.6. ja 16.6.). Kielenopetus on kesätauolla, mutta kaupungin palveluohjaaja on paikalla.
Julkaistu: 14.05.2020