Apua verkosta – myös poikkeusaikana otetaan koppia

Normiarki voi olla haastavaa ja nyt elämme aikoja, jolloin arjessa joutuu kohtaamaan uusia tapoja selviytyä. Koronavirus voi itsessään herättää huolta tai poikkeusolosuhteiden myötä avun saanti menee moninmutkaisemmaksi. Verkon kautta voi kuitenkin etsiä ja saada apua.

MLL Varsinais-Suomen piirin Otetaan koppi- hanke auttaa ja tukee vanhemmuutta varsinaissuomalaisissa lapsiperheissä niin sosiaalisen median kuin verkon kautta. Toiminnan tavoitteena on saattaa avun tarvitsijat ammatillisen avun piiriin. OK- hanke järjestää kysynnän mukaan ryhmiä verkossa ja nyt niille voi olla suurikin tarve.

Fyysisten perhekahviloiden sulkeuduttua Turun Seudun Mamit (TSM) on käynnistänyt kaikille avoimen digiperhekahvilan, johon kuka tahansa voi osallistua. Seuraava on luvassa keskiviikkona 18.3.2020 klo 15-17. TSM FB-ryhmässä on jäseniä jo melkein 10000 ja tarjolla apua eri alueittain, vertaistukea moneen tilanteeseen sekä muita vanhemmuuteen liittyviä keskusteluita. Facebookista löytyy myös Turun seudun isit.

Otetaan koppi -hankkeen yhteystiedot löydät täältä.
Turun Seudun Mamit ryhmä löytyy täältä.

Julkaistu: 17.03.2020