Lasten ja nuorten draamatyöpajan ohjaajakoulutus Turussa 6.-7.10.2018

Ole rohkea ja reilu -ohjaajakoulutus Turussa 6.10. ja 7.10.2018

Ole rohkea ja reilu! Ohjaa työpajoja lapsille ja nuorille ja vaikuta asenneilmapiiriin kouluttautumalla Ole rohkea ja reilu -ohjaajaksi!

Monikulttuurinen lastensuojelujärjestö Yhteiset Lapsemme ry kouluttaa vapaaehtoisia ohjaamaan Ole rohkea ja reilu -työpajoja, joissa käsitellään moninaisuutta, ennakkoluuloja, ystävyyttä sekä välittämistä taidelähtöisten ja toiminnallisten menetelmien sekä ohjatun keskustelun kautta. Seuraava maksuton koulutus järjestetään la 6.10. klo 10-16 ja sunnuntaina 7.10. klo 10-16 Perhetalo Heidekenin (Sepänkatu 3, 20700) tiloissa Turussa.

Koulutus vapaaehtoisille

Kaksipäiväisessä koulutuksessa tutustutaan rasismiin käsitteenä ja ilmiönä, harjoitellaan ryhmänohjausta ja käydään läpi valmiit työpajasuunnitelmat. Koulutuksen jälkeen vapaaehtoinen pääsee ohjaamaan työpajoja päiväkoteihin, kouluihin ja vapaa-ajanryhmiin yhdessä työparin kanssa. Ole rohkea ja reilu -työpajoissa käytetään taidelähtöisiä ja toiminnallisia menetelmiä, kuten liikettä, kuvataidetta, soveltavaa teatteria ja ohjattua keskustelua. Vapaaehtoisilta ei vaadita erityistaitoja, vaan ohjaaminen onnistuu kaikilta koulutuksemme käyneiltä.

Palkitsevaa vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten parissa

Etsimme yli 16-vuotiaita vapaaehtoisia, jotka haluavat edistää moninaisuuden arvostusta ja osallistua rasisminvastaiseen työhön. Vapaaehtoisten tulee olla kiinnostuneita lapsi- ja/tai nuorisoryhmien ohjaamisesta. Työpajat ohjataan pääosin päivisin. Toivomme vapaaehtoisporukkaamme eri-ikäisiä ja erilaisista taustoista tulevia vapaaehtoisia. Toivomme, että vapaaehtoiset sitoutuvat ohjaamaan työpajan vähintään kerran kuussa.

Sitovat ilmoittautumiset koulutukseen nettilomakkeella 1.10. mennessä.

Lisätietoja: vapaaehtoistoiminnan ohjaaja Helena Korpela puh. 044 721 1246 tai pajatoiminta@yhteisetlapsemme.fi .

Olemme ilmoittautuneisiin yhteydessä puhelimitse ennen koulutusta.

Julkaistu: 07.09.2018