Loisto™ -kehittäjävalmennus – Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Loisto™ III – kehittäjävalmennus alkaa syyskuussa 2018 ja päättyy tammikuussa 2020
Valmennus toteutetaan Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella

TAVOITE

Sosiaali- ja terveysalalla, erityisesti lastensuojelussa toimiville esimiehille ja asiantuntijoille suunnatussa valmennuksessa kehität omaa osaamistasi ja organisaatiotasi systeemiseen asiakastyöhön, sen johtamiseen ja kehittämiseen. Valmennuksen aikana kehität lastensuojelutyöstä vaikuttavaa asiakastyötä ja jaat kokemuksia muiden samojen haasteiden parissa työskentelevien kollegoiden kanssa. Osana organisaatiosi kehittämistä luot jatkuvan asiakaslähtöisen kehittämisen malleja osaksi arjen lastensuojelutyötä.

Valmennuksen aikana suoritat omien ja organisaatiosi tarpeiden mukaisesti Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon.  Tutkinnon suorittaminen henkilökohtaistetaan omat työtehtävät huomioiden.

SISÄLTÖ

Valmennusohjelma rakentuu kolmesta moduulista, joiden yhteiskesto tutkintosuorituksineen on 17 kuukautta. Valmennus sisältää 20 valmennuspäivää, kolme puolen päivän mittaista tutkintopajaa verkossa, innostavan lukuohjelman sekä pienryhmissä toteutettavaa kehitystoimintaa. Valmennuspäivät toteutetaan kuutena kolmen päivän valmennusjaksona, joiden aihealueet ja alustava aikataulu löytyvät esitteen lopusta. Lisäksi ohjelmaan kuuluu aloituspäivä sekä loppuseminaari. Valmennusjaksojen välillä opiskelu tapahtuu itsenäisesti käytännön työtehtävissä ja oman lukuohjelman mukaisesti. Tutkinnon suorittaminen tapahtuu omissa työtehtävissä ja omia toimintatapoja kehittämällä.

Lue tarkempi kuvaus

Julkaistu: 08.06.2018