Pia on Perhetalo Heidekenin ilopilleri

Päätimme Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n henkilökunnan kanssa sukeltaa titteleiden taakse ja esittäytyä jäsenjärjestöillemme ja yhteistyökumppaneillemme hieman pintaa syvemmin. Seuraavan kahden viikon aikana voit lukea verkkosivuiltamme jokaisesta työntekijästämme ja tutustua heihin hieman paremmin.

 

Kuka on Pia?
Olen 45-vuotias, 17-vuotiaan pojan äiti. Luonteeltani olen boheemi, mikä näkyy myös kodissani ja sisustuksessani. Perheeseemme kuuluu myös Leevi-koira.  

Mitä teet VSLJ:ssä?
Aloitin työt marraskuussa 2017 ja toimin aulaemäntänä ja kokousassistenttina, eli esimerkiksi järjestelen kokouksia, neuvon asiakkaita ja avustan toimistotöissä. Minut löytää Perhetalo Heidekenin alakerran toimistossa.  

Mitä olet tehnyt ennen kuin aloitin työskentelyn VSLJ:ssä?
Olen ehtinyt vuosien varrella tekemään monenlaisia hommia, mutta viimeiset 14 vuotta työskentelin kaupan alalla, asiakaspalvelutyössä. Sitä ennen tein muun muassa  monipuolisesti toimistotöitä.

Mikä on parasta työssäsi?
Pidän erityisesti työn monipuolisuudesta sekä sydäntäni lähellä olevasta asiakaspalvelusta. Ihmisten kanssa työskentely, sosiaalisuus ja toimeliaisuus ovat valttikorttejani, joita saan onneksi hyödyntää tässä työssä.

Sykähdyttävin tai mieleenpainuvin hetki urasi aikana VSLJ:ssä?
Mieleeni ovat erityisesti jääneet viimeisimmät Järjestömessut. Siellä oli oikeanlainen tekemisen meininki! Messuilla sain seurata ihmisten menoa ja samalla tutustua jäsenjärjestöihin. Päivä oli täynnä mukavia kohtaamisia, joista erityisesti mieleeni jäi keskustelu Operaatio Ruokakassi ry:n työntekijöiden kanssa.

Mitä puuhaat vapaa-ajallasi?
Ulkoilen koiran kanssa, käyn sauvakävelyillä ja luen paljon. Suomalaisista kirjailijoista suosikkini on ehdottomasti Mika Waltari ja hänen kirjoistaan Sinuhe egyptiläinen. Katselen myös paljon sarjoja ja elokuvia, joista erityisesti Taru sormusten herrasta ja Game of Thrones ovat mieleeni. Pidän myös leipomisesta ja keittiössä bravuurini on viinimarjapaistos.   

Millä kolmella sanoilla muut sinua kuvaisivat?
sosiaalinen, aikaansaava ja lojaali

Mikä on salainen taitosi?
Teinien vakoilu 😉 

Mitä odotat vuodelta 2018?
Odotan uutta kotia, jota saisin sisustaa oman näköiseksi. Lisäksi haaveilemme poikani kanssa ulkomaanmatkasta. Minua kiinnostaisi erityisesti jokin kaupunkiloma, missä olisi paljon kulttuuria ja museoita, kuten Praha tai Budapest.

Mitä tulee ensimmäisenä mieleesi sanoista:
Työni: mukavaa
Perhe: tärkeä ja rakas
Vapaa-aika: harrastukset
Tulevaisuus: tasapainoinen
Intohimo: salmiakki
Kevät: vehreys
Ystävät: tärkeitä
Kirja: Mika Waltari, Sinuhe egyptiläinen
Unelma: tasapaino

 

Julkaistu: 26.02.2018