Halisissa tapahtuu! Katso kevään 2021 tapahtumat

Halisissa käynnistyy alkuvuodesta 2021 lastensuojelujärjestöjen yhteishanke, jonka tavoitteena on edistää alueen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Tälle sivulle päivitetään tietoa kaikista hankkeen tapahtumista ja toiminnasta. Kaikki toiminta on osallistujille maksutonta. Tervetuloa mukaan!

TOIMINTAA LAPSILLE JA NUORILLE:

Halisten nuorisotila Huudi

Tyttöjen nuokkari torstaisin klo 15-18

MA, KE ja PE:

Pikkunuokkari klo 14 – 17
Isonuokkari klo 17-20
lisätietoja: 4H-yhdistys

 

Halisten nuorisotoimikunta

Haluatko mukaan ideoimaan ja toteuttamaan nuorten omaa toimintaa Halisissa? Tule mukaan nuorisotoimikuntaan! Nuorisotoimikuntien toiminta käynnistyy helmi-maaliskuussa. Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan: saija.ojansuu@4h.fi

Tyttökerho 8-12v tytöille

maanantaisin klo 14-16
Opetuskoti Mustikka, Kardinaalinkatu 3 a, 1 krs
Kysy lisää: jenni.vuorio@mll.fi

TOIMINTAA VANHEMMILLE:

Äitien aamukerho

maanantaisin klo 9-11.30
Opetuskoti Mustikka, Kardinaalinkatu 3 a, 1 krs
Kysy lisää: jenni.vuorio@mll.fi

 

Murkkufoorumi murrosikäisten vanhemmille

Murkkufoorumi on ammatillisesti ohjattu vertaisryhmä, josta saa eväitä ja voimavaroja vanhemmuuteen murrosikäisen kanssa. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet tulossa alueen koulujen kautta koululaisten vanhemmille.

TAPAHTUMIA HALISISSA KOKO PERHEELLE:

Talviloman tapahtumia

ke 24.2. klo 15-18 Frantsin leikkipuiston läheisyydessä koko perheen ulkoilmatapahtuma

 

Halisten kaupunginosaviikon tapahtumia

päivittyy

 

Lisää tapahtumia ja toimintaa luvassa kesällä ja syksyllä 2021! Sivua päivitetään aktiivisesti, joten kannattaa pysyä kuulolla.

Halisten hankkeessa ovat mukana Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöjen lisäksi Turun kaupunki, MLL Varsinais-Suomen piiri, Sateenkaari Koto, Turun 4H-yhdistys, Kota – lasten ja nuorten hyvinvointi ry, Turun NMKY sekä SPR Varsinais-Suomen piiri. Toimintaa ja tapahtumia on suunniteltu asukkaiden toiveiden ja tarpeiden perusteella, joita kartoitettiin hankkeen alussa asukaskyselyn avulla.

Julkaistu: 14.01.2021