Turun kaupungin nuorisopalvelut käynnistää uuden toimijan kilpailutuksen Halisten nuorisotilaan

Turun kaupungin nuorisopalvelut hakee uuttaa toimijaa Halisten nuorisotilatoiminnan toteuttajaksi. Nuorisopalveluiden ja toiminnan nykyisen järjestäjän SPR Varsinais-Suomen piirin välinen yhteistyösopimus päättyy kesäkuun lopussa ja kilpailutus uuden toimijan valitsemiseksi käynnistyy elokuussa.

Turun kaupungin nuorisopalvelut haluaa kutsua asiasta kiinnostuneet tahot keskustelemaan  ennen virallisen kilpailutuksen käynnistymistä. Kiinnostuksen osoittaminen ja nuorisopalveluiden kanssa käytävä kahdenkeskinen keskustelu ei sido vielä mihinkään, vaan tarkoituksena on esitellä Turun kaupungin nuorisopalveluiden suunnitelmia tulevasta hankinnasta sekä selvittää tarkemmin suunniteltuun hankintaan liittyviä asioita mm. nuorisotoiminnan eri toteutusmahdollisuuksista.

Keskusteluista saatavaa tietoa ja materiaalia on tarkoitus hyödyntää varsinaisen tarjouspyynnön valmistelussa, joten kiinnostuneilla tahoilla on mahdollisuus vaikuttaa tarjouspyynnön sisältöön.

Kutsu on julkaistu myös Hilmassa: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/notice/view/2019-010228

Lisätietoja asiasta ja yhteydenotot: nuorisopalvelupäällikkö Toni Ekroos, p. 044 9072947 tai sähköpostitse toni.ekroos@turku.fi.

Julkaistu: 17.05.2019