Haemme koordinaattoria Linkki-toimintaan

Haemme Linkki-toimintaan koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Turkuun. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu Linkki-toiminnan asiakastyö (yksilötyö nuorten ja vanhempien kanssa, perhetapaamiset, nuorten ja vanhempien vertaisryhmät), asiantuntija- ja verkostotyö sekä erilaiset viestinnän tehtävät. Koordinaattori suunnittelee, kehittää ja toteuttaa toimintaa tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden koordinaattoreiden sekä järjestö- ja kuntakumppaneiden kanssa. Hän osallistuu toiminnan seurantaan, arviointiin ja raportointiin. Lisäksi tehtävään kuuluu ammattilaisten koulutusta ja palveluohjausta sekä markkinointia ja tiedotusta.

Odotamme hakijalta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • vankkaa työkokemusta nuorten ja heidän vanhempiensa kanssa työskentelystä
  • kehittävää ja tavoitteellista työotetta
  • palvelujärjestelmän hyvää tuntemusta
  • sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua
  • eri some-kanavien hallintaa, kiinnostusta viestinnän kehittämiseen
  • erinomaisia työyhteisötaitoja
  • joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä

Eduksi katsotaan näyttö kehittämistehtävistä ja alueen verkostojen tuntemus. Tehtävä sisältää jonkin verran iltatyötä ja liikkuvaa työtä, jolloin oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Tehtävään valittavan tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote työnantajalle ennen työtehtävän alkamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, erinomaisen näköalapaikan lastensuojelun järjestökenttään sekä innostavan ja tulevaisuuteen katsovan työyhteisön ja yhteistyökumppanit. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja meillä on käytössä liukuva työaika.

Tiedot

Työpaikan osoite: Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, 20700 Turku
Palkkaus: Sosiaalialan järjestöjen TES
Työkokemus: yli 5 vuotta
Työ alkaa: syyskuun 2020 aikana tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö, keskimäärin 37,5t/vko
Koeaika: 6 kk
Työn kesto: yli 12 kk
Lisätietoja: Hallinto- ja kehittämispäällikkö Johanna Syrjänen, puh. 044 5355 139 (soittoajat 10.8 klo 14-15 ja 13.8. klo 10-11.30)
Haku päättyy: Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 19.8.2020 kello 16.00 mennessä: johanna.syrjanen@vslj.fi. Työhaastattelut pidetään 25.8. ja 26.8.

Julkaistu: 05.08.2020