Pohjoismainen ICDP-konferenssi Suomessa 9.-10.5.2019

Tervetuloa pohjoismaiseen ICDP-konferenssiin, joka järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa.

 

Konferessi järjeststetään Espoossa,Hanasaaren kongressikeskuksessa, 9.-10.5.2019!

Konferenssin aiheena on Leikkisyys ja kehollisuus.

Konferenssin luennoitsijoina ovat lastenpsykiatri Jukka Mäkelä, lastenpsykiatri ja THL:n lasten myönteisen kasvatuksen ja kaltoinkohtelun vastaisen työn erityisasiantuntija. Jukan key note on nimeltään “Leikin kehollinen olemus: peuhaamisen ja yhteisöllisyyden hermostollinen perusta ja hyöty”
ja Cecilia Waldekranz psykologi ja kehopsykoterapeutti. “/Kerro eleellä” on nimeltään hänen esityksensä, jonka aiheena on, miten me voimme käyttämällä kehoamme leikkisästi tutkia uusia tapoja olla yhteydessä itseemme ja muihin. Hän ohjaa myös saman aiheista työpajaa. Cecilia puhuu ruotsia ja englantia.
Luennoitsijamme puhuvat suomea (tulkataan englanniksi), ruotsia tai englantia.

Ohjelma
Ohjelmassa on luentoja ja tutkimustuloksia esitteleviä työpajoja sekä Cecilian ohjaama käytännön harjoituksia sisältävä työpaja.

Hinta
Konferenssiin osallistuminen maksaa 285€, sisältäen ohjelman sekä kahvit, lounaan ja päivällisen. Perjantain lounas ei sisälly hintaan. Konferenssin hinta ilman torstain päivällistä on 240€. Lasku lähetetään ilmoittautumisajan umpeuduttua, minkä jälkeen osallistumista ei voi enää perua.

Yöpyminen
Yöpyminen ei sisälly konferenssin hintaan. Voit varata huoneen Hanasaaresta osoitteesta sales@hanaholmen.fi tai soittamalla puh. +358(0)943502411. Mainitse ICDP varauksen yhteydessä.

Ilmoittautuminen
Virallinen kutsu lähetetään ja ilmoittautuminen alkaa tammikuussa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.3.2019.

Kysymyksiä
Lisätietoa saat osoitteesta info@icdp.fi.

Julkaistu: 17.10.2018