Tulevat tapahtumat

to 3.10. – ti 19.11., Työpajat Varsinais-Suomen sote-järjestöjen vaikuttamisyhteistyön tulevaisuudesta

113-hanke järjestää syksyllä 2019 viisi samansisältöistä työpajaa, joissa sote-järjestöjen edustajat pääsevät ideoimaan ja luomaan uutta yhteistyöhanketta, sen sisältöä ja rakennetta.

  • Turku to 3.10. klo 12.30-16.00: Meri-Karina, Airisto-Sali, Seiskarinkatu 35, Turku. Ilm. viim ti 24.9. (mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen Meri-Karinan ruokasalissa klo 11 alk)
  • Salo to 10.10. klo 17.00-20.00: Salon SYTY ry, Helsingintie 6, Salo. Ilm. viim. ti 1.10.
  • Laitila ti 22.10. klo 17.00-20.00: Hyvinvointikeskus Poukanville, Keskuskatu 4, Laitila, Ilm. viim ti 15.10
  • Loimaa ke 6.11. klo 13.00-15.00: Loimaan Seudun Omaishoitajat ja Läheiset Ry, Heimolinnankatu 3, Loimaa. Ilm. viim. 4.11.
  • Parainen ti 19.11. klo 17.00-19.00: Café Hallonblad, Storgårdinkatu 1, Parainen. Ilm. viim. 7.11.

Lue lisää

Ilmoittautuminen työpajoihin

 

to 14.11. klo 17-20 Kunta-järjestö -yhteistyötilaisuus, Parainen / Samarbetsträff för föreningar tillsammans med Pargas stad

Paraisten kaupungintalo, valtuustosali, Rantatie 28, Parainen
Stadshuset, fullmäktigesal, Strandvägen 28, Pargas

Tilaisuuden tavoitteena on Paraisten kaupungin ja järjestöjen/yhdistysten yhteistyön tiivistäminen sekä järjestöjen keskinäisen tuntemuksen lisääminen. Tilaisuus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan järjestöille.

Tilaisuus on kaksikielinen.

Målet med tillfället är att utveckla samarbete mellan Pargas stad och de social- och hälsovårdsorganisationer-/föreningar som är aktiva på orten samt att fördjupa kunskapen om varandra bland organisationerna.

Tillfället är tvåspråkigt.

Katso tilaisuuden tarkempi kutsu

Ilmoittautuminen

 

ti 26.11. klo 10-16 Parempia tuloksia ja vaikuttavuutta asiantuntijaprofiileihin tukeutuvalla markkinoinnilla ja viestinnällä -tilaisuus

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Linnankatu 32, Turku

Tilaisuus on tarkoitettu Varsinais-Suomen sosiaali- ja terveysalan järjestöille, jotka toimivat työikäisten parissa. Koulutuksessa tutustutaan yhteiskunnallisen markkinoinnin periaatteisiin ja malliin sekä asiantuntijaprofiilin luomiseen ja ylläpitämiseen erityisesti digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän keinovalikoimalla. Asiantuntijaprofiilien ja -aktiivisuuden kautta opitaan edelleen rakentamaan organisaatio- ja hankemielikuvaa vaikuttavammaksi. Kouluttaja tilaisuudessa toimii KTM, FM Jani Wahlman, jolla on pitkä kokemus digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän tuloksekkaasta tekemisestä sekä kouluttamisesta mm. yrityksille, järjestöille ja yliopisto-opiskelijoille. Tilaisuus on maksuton ja sisältää lounaan sekä iltapäiväkahvin.

Tilaisuuteen mahtuu 100 osallistujaa, max 2 henkilöä / järjestö.

Katso tilaisuuden tarkempi kutsu 

Ilmoittautuminen

 

ma 2.12. klo 12.15-15.30 Ikäihmisten järjestöjen tilaisuus

Lounatuulet Yhteisötalo ry, Pihlajasali, Läntinen Pitkäkatu 33, Turku

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Varsinais-Suomen sosiaali- ja terveysalan järjestöille ja muille terveyttä ja hyvinvointia edistäville järjestöille, jotka toimivat ikäihmisten parissa sekä Varsinais-Suomen kuntien vanhusneuvostoille. Tilaisuuden tarkoituksena on antaa osallistujille ajankohtaista tietoa ikäihmisten turvallisuuteen ja palveluohjaukseen liittyen ja täten parantaa heikommassa asemassa olevien ihmisten asemaa.

Katso tilaisuuden tarkempi kutsu ja ohjelma

Ilmoittautuminen