Tulevat tapahtumat

29.11. klo 11:30-15:30 Ikäihmisten palvelut ja järjestöjen yhteistyö tulevassa maakunnassa -keskustelutilaisuus, Naantali

Tervetuloa mukaan keskustelutilaisuuteen Naantalin kylpylään! Tilaisuus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan järjestöille, joiden kohderyhmänä ovat ikäihmiset. Maksuttomaan tilaisuuteen mahtuu 35 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä yksi osallistuja/järjestö.
Lue lisää ja tutustu päivän ohjelmaan
Sitovat ilmoittautumiset 13.11. mennessä.
Lisätietoja: Marjut Aalto, marjut.aalto@muistiturku.fi


3.12. klo 12-16 Mielenterveys- ja päihdejärjestöjen yhteinen tilaisuus, Turku

Tervetuloa maanantaina 3.12. klo 12-16 järjestettävään Järjestöjen rooli mielenterveys- ja päihdetyössä -tilaisuuteen Lounatuulet Yhteisötalon Pihlaja-saliin! Tilaisuus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan järjestöille, jotka järjestävät mielenterveyttä ja päihteettömyyttä tukevaa toimintaa sekä sote-alan työntekijöille. Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä JärjestöSotehanke 113 ja Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry. Maksuttomaan tilaisuuteen mahtuu 80 osallistujaa.

Lue lisää ja tutustu päivän ohjelmaan
Sitovat ilmoittautumiset 26.11. mennessä
Lisätietoja: Päivi Rouvali, paivi.rouvali@tukenasi.fi

 

16.1.2019 klo 9-14:45 Ajankohtaista sote- ja maakuntauudistuksesta järjestöille -tilaisuus, Turku

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaisimmat uutiset sote- ja maakuntauudistuksen valmistelusta Turun Valtion Virastotalon audiotorioon! Tilaisuus on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan järjestöille sekä muille terveyttä ja hyvinvointia edistäville järjestöille.

Lue lisää ja tutustu päivän ohjelmaan
Sitovat ilmoittautumiset 8.1.2019 mennessä
Lisätietoja: Marjut Aalto, marjut.aalto@muistiturku.fi / 040 527 1665