Haussa kaksi rautaista asiakastyön ammattilaista

Pitkäaikaisen työntekijämme siirtyessä uusiin haasteisiin ja toimintamme laajentuessa etsimme nyt kahta uutta koordinaattoria järjestön Linkki-toimintaan, yhtä Turkuun ja yhtä Saloon. Linkki-toiminta tarjoaa apua ja tukea murrosikään, nuoruuteen ja vanhemmuuteen liittyvissä haasteissa matalan kynnyksen periaatteella. Turun koordinaattorin työtehtävä on vakituinen ja Salon koordinaattorin tehtävä on määräaikainen kuntarahoituksen turvin vuoden 2020 loppuun.

Koordinaattoreiden tehtäviin kuuluu Linkki-toiminnan asiakastyö (yksilötyö 10-18 -vuotiainen nuorten ja heidän vanhempien kanssa, perhetapaamiset, nuorten ja vanhempien vertaisryhmät), asiantuntija- ja verkostotyö sekä erilaiset viestinnän tehtävät. Toiminnan jatkuva markkinointi, kehittäminen, seuranta ja arviointi ovat osa työtehtävää. Lisäksi tehtävään kuuluu ammattilaisten koulutusta ja palveluohjausta. Turun koordinaattorin työpiste sijaitsee Turussa Perhetalo Heidekenillä, jossa hän työskentelee tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden koordinaattoreiden sekä järjestö- ja kuntakumppaneiden kanssa. Salon koordinaattorin työpiste sijaitsee Salossa, jossa hän työskentelee itsenäisesti ilman päivittäistä tiimin tukea, tiiviissä yhteistyössä kunnan työntekijöiden kanssa.

Odotamme koordinaattoreilta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • vankkaa työkokemusta nuorten ja heidän vanhempiensa kanssa työskentelystä
  • innostunutta ja kehittävää työotetta
  • näyttöä verkostotyön osaamisesta
  • joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • hyvää esiintymistaitoa ja kirjallista ilmaisua

Turun koordinaattorilta odotamme lisäksi

  • eri some-kanavien hallintaa, kiinnostusta viestinnän kehittämiseen
  • vahvoja tiimityön taitoja

Salon koordinaattorilta odotamme lisäksi

  • viestinnän osaamista
  • itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyötaitoja

Eduksi molempiin tehtäviin katsotaan toiminta-alueen kunta- ja järjestökumppaneiden sekä palvelujen hyvä tuntemus.

Tehtävä sisältää jonkin verran iltatyötä. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tehtävässä noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen TES:ta. Palkkaus sopimuksen mukaan, hakija voi halutessaan esittää palkkatoiveen. Tehtävään valittavan tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote työnantajalle ennen työtehtävän alkamista.

Turun koordinaattorin työtehtävä alkaa 1.11. tai sopimuksen mukaan. Salon koordinaattorin työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan joulukuun 2018 aikana tai viimeistään vuoden 2019 alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinto- ja kehittämispäällikkö Johanna Syrjänen (044 5355 139). Soittoajat to 13.9. klo 12-14, 18.9. klo 8-9.30.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 21.9.2018 kello 12.00 mennessä: johanna.syrjanen@vslj.fi. Merkitse sähköpostin viestikenttään otsikoksi ”Koordinaattori Turku” tai ”Koordinaattori Salo”.

Julkaistu: 10.09.2018