Ensimmäinen kannatusjäsen tukemaan järjestön toimintaa

Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry on tehnyt syyskokouksessa sääntömuutoksen, joka mahdollistaa järjestön kannatusjäsenyyden. Kannatusjäsenet voivat tukea Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n toimintaa joko yksityishenkilöinä tai yritysjäsenyydellä.  Kannatusjäsenet tukevat varsinais-suomalaisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia liittymällä Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n kannatusjäseneksi.

KANNATUSJÄSENYYDEN SUURUUS
• Yksityishenkilöt 50 e/vuosi
• Yritykset 400 e/vuosi

Järjestön historian ensimmäinen jäsenyytensä lunastanut yksityishenkilö on järjestön aikaisempi toiminnanjohtaja ja “äiti” Eija Heimo.

Liittyminen kannatusjäseneksi

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka tahansa yksityishenkilö, yritys tai yhteisö, joka haluaa tukea Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n työtä, minkä perimmäisenä tarkoituksena on edistaa varsinais-suomalaisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. Järjestö kokoaa yhteen yli 30 lastensuojelujärjestöä. Ylläpidämme Perhetalo Heidekeniä yhteistyössä MLL Varsinais-Suomen piiri ry:n kanssa. Voit liittyä kannatusjäseneksi täyttämällä sähköisen lomakkeen.

Julkaistu: 19.12.2017