Perheiden kohtaamispaikan arviointimallin koulutus 13.10.

Perheiden kohtaamispaikat kokoavat yhteen perheitä ja lapsia. Kohtaamispaikkatoimintaa järjestävät järjestöt, seurakunnat, kunnat ja kuntayhtymät, ja toiminta on osa perhekeskuspalvelujen kokonaisuutta.  Kohtaamispaikkojen laadun varmistamiseksi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos laati toimintaa ohjaavat kriteerit, joiden pohjalta Lastensuojelun Keskusliiton koordinoima Perheet keskiöön! -hanke on kehittänyt kohtaamispaikan arviointimallin. Arvioinnin avulla perhetalot, perhetuvat, perhekahvilat, avoimet päiväkodit ja muut kohtaamispaikat voivat kehittää toimintaansa vastaamaan entistä paremmin perheiden tarpeita.

Perheet keskiöön! -hanke järjestää kohtaamispaikan arviointimallin koulutuksen. Koulutuksessa perehdytään arviointimallin taustaan ja tavoitteisiin sekä otetaan haltuun itse arviointimalli kohtaamispaikkatoiminnan kehittämisessä.

Koulutus koostuu kahdesta (2) etäopetuspäivästä (2,5 h) ja arvioinnin kenttäharjoittelusta. Koulutusprosessin päätyttyä osallistuja on saanut valmiudet toteuttaa perheiden kohtaamispaikkojen vertaisarviointeja. Koulutus on maksuton ja siitä annetaan todistus.

Seuraava ryhmä alkaa 13.10. klo 13-15.30.  Koulutus toteutetaan etäyhteydellä Teamissa. Toinen etäopetuspäivä sovitaan syksylle kenttäjakson jälkeen. Ilmoittautuneille lähetetään myöhemmin erikseen sähköpostiviesti, jossa on linkki Teams -etäkoulutukseen sekä ennakkotehtävä ja materiaalit.

Ilmoittaudu tästä kohtaamispaikan arviointimallin koulutukseen.

Lisätietoja:
Ulla Lindqvist
050 411 0400
ulla.lindqvist@lskl.fi

Julkaistu: 22.09.2020