KouluSopua chatissa

KouluSopu-hankkeen nuorisotyöntekijät Totti Michelsson ja Julia Kivi ovat tavoitettavissa myös chatin kautta. Chattiin pääsee yksityisesti keskustelemaan nuorisotyöntekijöiden kanssa. Juttelemaan voi tulla, jos on ongelmia nettikiusaamisen kanssa, kokee koulukiusaamista tai on yleisesti asiaa tai kysyttävää kiusaamiseen liittyen.

Keskustelemaan voi tulla myös mistä tahansa nuorta kiinnostavasta tai mietityttävästä aiheesta, asian ei tarvitse liittyä kiusaamiseen. Nuorisotyöntekijät keskustelevat nuorten kanssa chatissä siitä, mistä nuoret itse haluavat puhua. KouluSopu-chatin tarkoitus on vastata nuorten tarpeisiin.

KouluSopu-chat on avoinna kahtena päivänä viikossa: maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 14-16. Chat on tarkoitettu 7-17-vuotiaille lapsille ja nuorille. Chat löytyy osoitteesta: https://www.ymcaturku.fi/koulusopu

Turun NMKY:n KouluSopu-hanke tarjoaa apua Turun alueen kouluille lasten ja nuorten välisten konfliktien selvittämiseen.  Tavoitteena on toimia koulun tukena koulukiusaamisen vastaisessa työssä ja sen ehkäisyssä. Toiminta on kouluille täysin maksutonta. KouluSopu on käytettävissä matalalla kynnyksellä ja se täydentää koulujen omaa kiusaamista ehkäisevää työtä.

Julkaistu: 03.09.2020