Hyvinvoinnin edistämistä “Kylissä ja Kortteleissa”

Lounais-Suomen Martoilla on alkanut uusi hanke ”Kylissä ja Kortteleissa”, joka tarjoaa työttömille ja työelämän ulkopuolella oleville nuorille vuoden 2020 aikana hyvinvointia ja työelämävalmiuksia lisäävää ryhmätoimintaa, yksilövalmennusta sekä teemaviikkoja. Toiminta-alueena ovat Raisio- Petäsmäki, Salo-Perniö, Turku- Jäkärlä, Halinen.

Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa, kuuden viikon ajan. Kokoontumiskerran teemana voi olla mm. ruoan valmistaminen yhdessä, terveellinen ravitsemus, sujuvampi arki, opitaan digipalveluita tai voimme mennä yhdessä tutustumaan liikuntapaikkaan, kulttuuripalveluihin tai muihin alueen palveluihin.

Yksilövalmennuksissa saa itse valita kiinnostavat aiheet, joita valmennuksissa käydään läpi. Valmennuksen aikana löydämme yhdessä jokaisen henkilökohtaisia vahvuuksia ja selkiytämme tulevaisuuden haaveita.

Alueilla tullaan järjestämään tänä vuonna teemaviikot, joiden aikana tarjotaan mukavaa yhdessäoloa, terveellistä välipalaa, liikuntaa ja tietoa hyvinvointia tukevista asioista. Ennen kaikkea teemaviikoilla tuodaan oman lähialueen mahdollisuuksia ja palveluita tutuiksi.

Tällä hetkellä toteutamme ryhmiä etäyhteyksin, mutta tavoitteena on käynnistää ryhmätoiminta kasvokkain heti kun se on mahdollista.

Lisätietoja antaa Anne-Ly Palosaari, puh. 044 493 6002, anne-ly.palosaari@martat.fi
Lisää tapahtumista Facebookissa @hyvaarkikuuluukaikille

 

Arkiunelmien Walking Team on jo käynnistymässä. Kurkkaa ohjelma.

Julkaistu: 14.05.2020