Lasinen lapsuus -ryhmä isille

Toukokuussa aloittaa verkkoryhmä lasisen lapsuuden kokeneille isille, joita mietityttää lapsuudenkokemusten lisäksi oma päihteiden käyttö.

Ryhmän kautta isille tarjoutuu mahdollisuus jakaa kokemuksiaan ja ajatuksiaan sekä pohtia omaa vanhemmuuttaan ja erityisesti isyyttään, toisten samankaltaista kokeneiden kanssa. Ryhmä kokoontuu lasinenlapsuus- sivustolla, suljetulla foorumilla. Ryhmä alkaa 5.5. ja päättyy 18.6. Ryhmään osallistuminen on maksutonta ja mukaan mahtuu 10 isää.

Ryhmä järjestetään osana A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus- haastava arki- hanketta, joka pureutuu erityisesti lasisen lapsuuden varjostaman vanhemmuuden haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Hankkeen kautta järjestetään yhteistyössä eri paikkakuntien osaajien kanssa ammatillisesti ohjattuja vertaistukiryhmiä. Nyt, kun kasvokkain tapaaminen on tauolla, siirrämme ryhmiämme verkkoon.

Tämän ryhmän järjestämme yhteistyössä Kirkkopalvelut ry:n Erityisesti Isä -toiminnan kanssa.

Ympäri Suomea ryhmiin osallistuneet ovat vuosien varrella kertoneet lasinen lapsuus -ryhmällä olleen suuri vaikutus siihen, miten ymmärtää itseään ja ajattelee esimerkiksi omasta vanhemmuudestaan. Ryhmä on auttanut ymmärtämään, miten lapsuuden kokemukset vaikuttavat vielä aikuisenakin ja miten omaa elämäänsä voi tänä päivänä muovata toivomaansa suuntaan.

Ryhmään voi hakea mukaan tällä lomakkeella.

Lataa esite tästä. 

Julkaistu: 23.04.2020