Nuorille aikuisille suunnattu Moip! -vertaistukiryhmä käynnistyy helmikuussa 2019

Varsinais-Suomen mielenterveysomaiset – FinFami ry:n nuorille aikuisille suunnattu Moip! -vertaistukiryhmä käynnistyy helmikuussa 2019 ja haku ryhmään on käynnissä nyt!

Ryhmä on suunnattu 16 – 29 – vuotiaille nuorille aikuisille, joilla on kokemus siitä, kun läheisellä on mielenterveyden tai päihteiden käytön haasteita.

Moip! vertaisryhmä on prosessimainen kokonaisuus ja kestää viisi kuukautta. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, jotka itse kokevat omaavansa kokemusta läheisen mielenterveyden tai päihteiden käytön haasteista.

Ryhmätoiminta toteutetaan pääasiassa Turussa VS-FinFamin tiloissa, mutta mukaan toimintaan voi lähteä kotikunnasta riippumatta. Kaikki toiminta on nuorille täysin maksutonta.

Vertaisryhmätoiminnan lisäksi Moip! tarjoaa nuorille yksilötukea, avointa toimintaa ja erilaisia mahdollisuuksia vapaaehtoistoimintaan.

Ryhmään voi hakea olemalla yhteydessä työntekijöihin tai täyttämällä kyselyn:

www.lyyti.fi/reg/moipkysely

Työntekijöiden yhteystiedot:

Pinja Uutela

pinja.uutela@vsfinfami.fi

puh. 0400-169557

Sara Taskinen

sara.taskinen@vsfinfami.fi

puh. 0400 169 647

Eri sektoreilla toimivilla ammattilaisilla on keskeinen rooli nuorten ohjaamisessa Moip!- toiminnan pariin. Voit halutessasi olla yhteydessä Moip:in työntekijöihin ja tiedustella miten nuoren tilanteen kanssa voisi edetä. Voit tulla yhdessä nuoren kanssa tapaamaan työntekijöitä tai pyytää Moip-työntekijää työpisteellesi tapaamassa nuorta kanssanne.

Katso tarkemmin esite

Julkaistu: 14.01.2019