Nuori, nikotiini ja terveys -koulutus ammattilaisille

Nuorten nikotiinin käyttö monipuolistuu ja erityisesti pojat käyttävät eri nikotiinituotteita yhä enemmän myös rinnakkain. Nuorten kannalta onkin merkittävää, kyetäänkö nikotiinituotteiden käyttöä ennaltaehkäisemään niiden osalta, jotka eivät vielä niitä käytä. Nuorten keskuudessa erityisesti nuuskan käyttö on huolestuttavasti lisääntynyt. Tiesitkö sinä, että yhdessä nuuskapussissa on yhtä paljon nikotiinia kuin askillisessa tupakkaa? Tähän ja moneen muuhun järisyttävään faktaan pääset perehtymään koulutusiltapäivämme nuuskanäyttelyssä sekä ihanan Minnan puheenvuorossa! Kirsikkana kakun päällä on inspiroivan Jan Holmbergin osuus motivoivasta työtavasta nuorten kohtaamisessa.

Lämpimästi tervetuloa siis nuorten ja perheiden parissa toimiville ammattilaisille suunnattuun koulutustilaisuuteen tiistaina 20.3.2018 klo.13-15.00 Vimmassa (os.Aurakatu 16, 20100 Turku). Koulutukseen voit ilmoittautua mukaan täältä!

Koulutuksen ohjelma:

klo.13-13.30 Kahvitarjoilu jonka lomassa pääsee tutustumaan nuuskanäyttelyyn

klo. 13.30-14.00 Nuori ja nikotiini – nikotiinituotteiden vaikutukset nuorten terveyteen / Minna Salakari, projektipäällikkö, terveydenedistämisen asiantuntija, opettaja. Lounais-Suomen Syöpäyhdistys (NIKO-projekti)

klo.14-15.00 Motivoiva työtapa ja nuoren kohtaaminen / Jan Holmberg, sairaanhoitaja (YAMK), kouluttaja ja tietokirjailija

Koulutus järjestetään yhteistyössä Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen NIKO-projektin kanssa.

Tutustu Jan Holmbergiin ja NIKO-projektiin jo etukäteen!

 

Julkaistu: 01.02.2018