Auralan Nuoret ry / Turun Tyttöjen Talo® etsii ohjaajaa Turun Tyttöjen Talolle Varissuolla

Turun Tyttöjen Talon Varisuolla toiminnan tavoitteena on tukea ja vahvistaa 10–16-vuotiaiden tyttöjen ja nuorten naisten aikuiseksi kasvua, itsetuntoa ja sosiaalisia valmiuksia.

Turun Tyttöjen Talolle Varissuolle etsitään sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tai muun työhön soveltuvan koulutuksen omaavaa henkilöä työntekijäksi Turun Tyttöjen Talolle. Työaika on 37,5 tuntia viikossa (sosiaalialan järjestöjen TES).

Tehtävä sisältää mm. toiminnan suunnittelua, markkinointia, asiakastyötä (avoimen toiminnan illat, yksilötyö, ryhmän ohjaaminen), monikulttuurisen toiminnan kehittämistä ja toteuttamista sekä toiminnan arviointia ja raportointia. Työntekijältä edellytetään kykyä työskennellä eri elämäntilanteissa elävien tyttöjen ja nuorten naisten tukemiseen liittyvissä työtehtävissä sekä taitoa toimia yhteistyöverkostoissa. Hakijan eduksi katsotaan monikulttuurisen työn kokemus.

Työsuhde on määräaikainen vuoden 2020 loppuun asti. Työ sisältää iltatyötä. Työ alkaa heti. Haastattelut pidetään: ma.14.9 klo.13-15 ja ti.15.9 klo.10-12. Tehtävään valittavalta työntekijältä edellytetään rikostaustaotteen toimittamista työnantajalle ennen työtehtävän vastaanottamista.

Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa 11.9.2020 klo.16 mennessä sähköpostitse otsikolla ”hakemus Varissuo” osoitteeseen nina.pietikainen(a)mimmi.fi
Lisätietoja: Turun Tyttöjen Talon johtaja Nina Pietikäinen (soittoaika torstai 3.9.2016 klo 12-13 ), p. 045 128 9800.

Julkaistu: 01.09.2020