Osallisuus avoimessa kohtaamispaikkatoiminnassa 14.5.2020

Osallisuus avoimessa kohtaamispaikkatoiminnassa kiinnostaa ja innostaa. Yhteistyössä perheiden kanssa on kehitetty monipuolisesti erilaisia työkaluja tähän näkökulmaan. Yksi työkalu on MLL:n Varsinais-Suomen piirissä kehitetty Huomaa minut! -osallisuustyökalu. Se toimii samalla sekä osallisuuden edistäjänä että arvioinnin työkaluna. Oletko käyttänyt Huomaa minut! -osallisuustyökalua omassa työssäsi tai vapaaehtoistehtävässä? Nyt tarvitsemme sinun asiantuntemustasi, jotta voisimme edelleen kehittää Huomaa minut! -työkalua.

Perheet Keskiöön! -hankkeessa on tartuttu myös osallisuuden ja arvioinnin teemaan. Hankkeessa kehitetään avoimen kohtaamispaikkatoiminnan arviointia yhteistyössä THL:n kanssa. Arviointityökalua on otettu käyttöön ja siitä on jo hyviä kokemuksia. Mikä se on? Missä sitä voi käyttää? Voit osallistua pelkästään tähän osioon ja tulla kuulemaan mm. tulevan kesän koulutuksesta.

Osallisuuspäivä pidetään Zoom-verkkoalustalla. Pääset mukaan klikkaamalla linkkiä: https://zoom.us/j/166325934 Mikäli et ole aiemmin käyttänyt Zoomia, ohjelma saattaa pyytää latausta. Osallistua voit millä tahansa älylaitteella. Tilaisuus on osallistujalle maksuton. Ilmoittaudu mukaan 7.5. mennessä katja.rippstein@mll.fi

Katso koko tilaisuuden ohjelma tästä.

Julkaistu: 08.04.2020