Paikka auki järjestötyöntekijälle!

Haemme järjestötyöntekijää vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Perhetalo Heidekenille Turkuun järjestön yleishyödyllisiin tehtäviin. Järjestötyöntekijän tehtävät liittyvät järjestön perustyöhön ja lastensuojelujärjestöjen yhteistoimintaan. Järjestötyöntekijä avustaa johtoa hallinnon, viestinnän ja vaikuttamistyön tehtävissä sekä tekee erilaisia toimistotöitä. Hän etsii ja prosessoi tietoa, tekee selvityksiä, kirjoittaa tekstejä, avustaa verkkosivujen ylläpidossa sekä osallistuu järjestön erilaisiin tilaisuuksiin ja sidosryhmätyöskentelyyn. Lisäksi tehtäviin kuuluu Perhetalo Heidekenin asiakkaiden ja vierailijoiden opastamista, kokous- ja koulutustilojen tilavarausten ja käytännön järjestelyiden hoitamista sekä toimitilojen yleisen järjestyksen ja siisteyden ylläpitoa.

Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta, hyviä tietoteknisiä taitoja, viestinnän osaamista, sujuvaa kirjallista ilmaisua, kiinnostusta järjestötyöhön ja lastensuojeluun, joustavuutta ja hyviä työyhteisötaitoja.

Tehtävä täytetään osana STEA:n Paikka auki -avustusohjelmaa, jonka mukaisesti tehtävään valittavan henkilön tulee olla työtön, alle 30-vuotias eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija. Henkilö ei myöskään voi olla aiemmin työllistynyt Paikka auki -avustusohjelman kautta. Aiempaa työkokemusta ei vaadita.

Työaika on 37,5 h/viikko, pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2020. Työssä noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 3, jossa peruspalkka on 2091,21 €.

Tarjoamme monipuolisen näköalapaikan lapsi- ja perhejärjestöihin moniammatillisessa, innostuneessa työyhteisössä ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittyä järjestötyön ammattilaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv 29.5.2020 klo 12 mennessä: johanna.syrjanen@vslj.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa hallinto- ja kehittämispäällikkö Johanna Syrjänen, puh. 044 5355 139 (soittoajat ti 19.5. klo 15-16 ja ma 25.5. klo 14-15). Työhaastattelut pidetään 11.6.2020.

Julkaistu: 14.05.2020