Meillä on Paikka auki!

Haemme järjestöassistenttia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Perhetalo Heidekenille Turkuun järjestön yleishyödyllisiin tehtäviin.

Järjestöassistentin työtehtävät liittyvät järjestön perustyöhön ja sisältävät monipuolisesti erilaisia johdon assistentin tehtäviä. Järjestöassistentti avustaa johtoa hallinnon, viestinnän ja vaikuttamistyön tehtävissä sekä tekee erilaisia toimistotöitä.  Hän etsii ja prosessoi tietoa, tekee selvityksiä, kirjoittaa tekstejä, avustaa verkkosivujen ylläpidossa sekä osallistuu järjestön erilaisiin tilaisuuksiin ja sidosryhmätyöskentelyyn. Lisäksi tehtäviin kuuluu Perhetalon asiakkaiden ja vierailijoiden opastamista, kokous- ja koulutustilojen tilavarausten ja käytännön järjestelyiden hoitamista sekä toimitilojen yleisen järjestyksen ja siisteyden ylläpitoa.

Tehtävä täytetään osana STEA:n Paikka auki II –avustusohjelmaa, jonka mukaisesti palkattavan henkilön tulee olla työtön, alle 30-vuotias nuori eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija. Nuorella voi olla vain vähän tai ei vielä lainkaan työkokemusta.

Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta, monipuolista viestinnän osaamista, sujuvaa kirjallista ilmaisua, kiinnostusta järjestötyöhön ja lastensuojeluun, joustavuutta ja hyviä työyhteisötaitoja.

Työaika on 38 h/viikko, pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2019. Työssä noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 3, jossa peruspalkka on 2091,21 €.

Tarjoamme monipuolisen näköalapaikan lapsi- ja perhejärjestöihin moniammatillisessa, innostuneessa työyhteisössä ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittyä järjestötyön ammattilaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv 24.5.2019 klo 12 mennessä: johanna.syrjanen@vslj.fi. Lisätietoja tehtävästä: hallinto- ja kehittämispäällikkö Johanna Syrjänen, puh. 044 5355 139 (soittoajat ke 15.5. klo 8-9 ja ti 21.5. klo 9-10). Työhaastattelut pidetään Turussa Perhetalo Heidekenillä 7.6.2019.

Julkaistu: 13.05.2019