Pelaamisen ja teknologian käytön vaikutukset kehittyviin aivoihin -koulutus 10.10.

Mitä nykytutkimus kertoo teknologian käytön vaikutuksista lasten ja nuorten aivojen kehitykseen ja toimintaan, sekä yleisemmin hyvinvointiin? Voiko runsas ruutuaika esimerkiksi heikentää keskittymiskykyä? Mitä tiedetään pelaamisen vaikutuksista nuoren aivoihin – ja tunteisiin? Onko runsas somettaminen hyvä vai huono asia sosiaalisten taitojen kehittymisen kannalta?

Lämpimästi tervetuloa lasten ja nuorten parissa toimiville ammattilaisille suunnattuun koulutukseen tiistaina 10.10.2017 klo 13-15.30. Kouluttajana toimii psykologian tohtori ja aivotutkija Mona Moisala. Tilaisuus pidetään Vimmassa (Aurakatu 16, Turku) ja koulutus alkaa klo 13 kahvitarjoilulla. Ilmoittaudu mukaan täältä!

Koulutus on maksuton ja se järjestetään yhteistyössä Turun kaupungin, Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän sekä Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n Linkki-toiminnan kanssa. Koulutus on ensisijaisesti suunnattu Linkki-toiminnan yhteistyökumppaneina toimiville ammattilaisille sekä Turun kaupungin ja seurakunnan työntekijöille.

Julkaistu: 23.08.2017