Perhelinjan etäinfot Varsinais-Suomen kuntien ammattilaisille

Perhelinja kokoaa eri lasten, nuorten ja perheiden kansa työskentelevien järjestöjen palveluita yhden nimittäjän alle ja tarjoaa maksutonta tukea lapsille, nuorille ja vanhemmille. Perhelinjan tarjoaa tänä vuonna sen palveluita koko Varsianis-Suomen alueelle. Jokaisella palvelua tuottavalla järjestöllä on oma erityisosaamisen alue, jonka avun piiriin lapsiperheillä on mahdollisuus hakeutua.  Perhelinja on Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n ja sen jäsenjärjestöjen yhteinen toimintamalli, jota järjestöt kehittävät yhdessä.

Perhelinja järjestää palveluistaan etäinfoja, jotka on tarkoitettu kaikille  Varsinais-Suomen kuntien työntekijöille, jotka kohtaavat arjen työssään lapsia, nuoria ja vanhempia sekä työntekijöiden esimiehille. Infot sisältävät tietoa Perhelinjan palveluista ja miten niihin voi ohjata asiakkaita. Tunnin mittainen tilaisuus järjestetään Zoomissa, jonne ilmoittautuneet saavat kutsun.

Mikäli haluat lisätietoja Perhelinjasta, ilmoittaudu mukaan etäinfoon!

Tulevat infot:

  • Pe 19.1 klo 12-13
  • Pe 12.3. klo 10-11
  • To 8.4 klo 13-14

Perhelinjan palvelut pähkinänkuoressa

Perhelinjan lapsiperheille suunnatut palvelut ovat kuntien palvelujärjestelmää täydentävää, enimmäkseen ennaltaehkäisevää, perheille vapaaehtoista ja maksutonta matalan kynnyksen tukea.

Yksilö- ja perhetyön vastaanotto

Perhelinja tarjoaa yksilö- ja perhetyön vastaanoton kautta järjestöjen ammattilaisten antamaa matalan kynnyksen neuvontaa, ohjausta ja keskusteluapua erilaisiin arjen haasteisiin ajanvarauksella. Ajan voi varata Perhelinjan sivuilta sähköisestä ajanvarauksesta  tai soittamalla meille. Yhteystiedot ja palvelut löydät sivultamme. Palvelemme ensisijaisesti etävastaanoton kautta mutta myös puhelimitse ja sovitusti jalkautuen alueille.

Verkkoluennot

Perhelinja järjestää kevään aikana verkkoluentosarjan, joka sisältää eri järjestöjen erityisosaamiseen liittyviä luentoja. Luennot ovat kaikille avoimia paikkakunnasta riippumatta. Niille on mahdollista osallistua myös anonyymisti. Lisätietoja aikataulusta tulossa.

Kuntien ammattilaiset

Tarjoamme kuntien ammattilaisille mahdollisuuden saada palveluneuvontaa järjestöjen palveluista ja konsultaatiota anonyymisti asiakastilanteisiin.

Voit seurata meitä Perhelinjan nettisivuilla ja Facebookissa, niin saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme.

Julkaistu: 12.02.2021