Sanna ottaa maakunnan haltuun uuden Järjestöt on the road -hankkeen kanssa

Sanna on Järjestöt on the road -hankkeen koordinaattori.

Kuka on Sanna?
Heippa, olen Sanna ja asustelen perheeni kanssa Naantalissa neljättä vuotta. Asuin pitkään pääkaupunkiseudulla, mutta mieli alkoi kaipailla takaisin lapsuuden maisemiin Varsinais-Suomeen. Perheeseeni kuuluvat kakkosluokkalainen poika, mies ja vallaton karvakuono Remu.

Mitä teet VSLJ:ssä?
Aloitin juuri työt Järjestöt on the road -hankkeessa. Tarkoituksena on monipuolistaa lapsille, nuorille ja perheille suunnattuja palveluita maakunnassa ja helpottaa heidän avun ja tuen saamista kiertävän palvelubussin avulla. Bussi tulee kiertämään Turussa, Kemiön saaressa, Laitilassa ja Uudessakaupungissa. Näin saamme jalkautettua jäsenjärjestöjemme palveluita ja tietoa toiminnoistamme uusille alueille ja luotua uusia yhteistyökumppanuuksia.

Mitä olet tehnyt ennen VSLJ:tä?
Olen saanut tehdä lähes koko kahdenkymmenen vuoden työurani järjestökentällä hyvin erilaisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Näihin vuosiin on mahtunut mm. kurahousujen pukemista päiväkodissa, mielekkään elämän ja hyvinvoinnin etsintää mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa, nuorten asunnottomuuden ennaltaehkäisyyn liittyvien mallien metsästämistä ja näkyväksi tekemistä, koordinointia, projektityötä ja viimeisimpänä työrupeamana tein töitä vaikeasti palveluiden piiriin saatavien ikääntyneiden kanssa.

Mitä odotat työltäsi eniten?
Odotan työltäni hyviä ja välittömiä kohtaamisia, iloisella odotuksella alkavia aamuja ja yhdessä tekemisen ja kehittämisen meininkiä tärkeän asian puolesta.

Mitä puuhaat vapaa-ajallasi?
Liikun perheeni kanssa luonnossa retkeillen, taltutan rikkaruohoviljelmää kotipihassani ja yritän saada hyötykasvinurkkausta kukoistamaan. Savitöitä harrastan kolmatta vuotta… edelleen alkeisryhmässä… ”luokalta pääseminen” tuntuu olevan työn takana!

Millä kolmella sanoilla muut sinua kuvaisivat?
välitön, tarkka, järjestelmällinen

Mikä on salainen taitosi?
Osaan ajaa traktoria.

Mitä odotat vuodelta 2018?
Paljon mukavia ja voimaannuttavia asioita ja tapahtumia sekä kotirintamalla että työssä.

Mitä tulee ensimmäisenä mieleesi sanoista:

Elokuva: Taru sormusten herrasta
Kohtaaminen: kaiken tekemisen ydin
Kansalaisyhteiskunta: me
Digi: oma poika
Yhdenvertaisuus: lähtökohta
Perhe: rakkaat
Työ: työkaverit
Intohimo: luovuus
Tulevaisuus: kaikki on mahdollista
Unelma: lämmin kesä

Julkaistu: 06.03.2018