StepApp®-valmennus uusperheille Raisiossa

Parisuhteen solmut, vanhemmuuteen kohdistuvat odotukset ja lasten kasvatusasiat voivat haastaa uusperheessä elävän. Valmennuksessa uusperheiden aikuisista muodostuva, koronarajoituksista johtuen max. 8 henkilön valmennusryhmä kokoontuu kerran viikossa viiden viikon ajan. Valmennusta ohjaavat perhetyön ammattilaiset, joilla on Suomen Uusperheiden Liiton Stepping-hankkeen StepApp-valmentajan pätevyys. Valmennusta ohjaavat työparina StepApp-valmentajat psykiatrinen sairaanhoitaja ja seksuaaliterapeutti Tarja Salminen & sosionomi (YAMK) Minna Lehtinen.
Huom! Tähän valmennukseen voivat ilmoittautua uusperheet, jotka asuvat Raision, Ruskon, Naantalin, Maskun, Mynämäen tai Nousiaisten alueella.

StepApp®-valmennus uusperheille Raisiossa! Vertaistukea, ohjausta, neuvoja sekä työkaluja uusperheen arkeen! Maksuton ryhmävalmennus, jossa uusperheen aikuiset kokoontuvat viisi kertaa ammattilaisten ohjaamissa tapaamisissa. Lisäksi perheen aikuiset ja lapset saavat käyttöönsä uusperhefaktaa, -vinkkejä ja tehtäviä sisältävän StepApp-mobiilisovelluksen. Kenelle? Kaikille Raision, Nousiaisten, Naantalin, Maskun, Mynämäen ja Ruskon alueella asuville uusperheille StepApp-valmentajat psykiatrinen sairaanhoitaja ja seksuaaliterapeutti Tarja Salminen & sosionomi (YAMK) Minna Lehtinen Paikka Raision perheneuvola, Kirkkotie 10 Ajankohta keskiviikkoisin 21.4., 28.4., 5.5., 19.5. ja 26.5.2021 Klo 17-18.30

StepApp-valmennus® pähkinänkuoressa

StepApp-valmennusta® suositellaan uuspareille, mutta valmennukseen voi tulla myös yksin. Valmennusten ajaksi on hyvä järjestää lapsille hoitopaikka, sillä valmennukseen ei voi osallistua lapsen kanssa. Valmennus ei sovellu pariskunnille, jotka ovat akuutissa kriisissä. Valmennuksen toimintaperiaatteena on kokemusten ja toimivien vinkkien jakaminen luottamuksellisessa ryhmässä. Valmennuksessa on käytössä koko perheelle suunnattu digitaalinen StepApp-sovellus, jonka myös perheen lapset ja nuoret saavat käyttöönsä. Sovellus sisältää tietoa uusperheellisyydestä ja eri ikäryhmille suunniteltuja, pelillisyyttä hyödyntäviä tehtäviä. Valmennus on maksuton ja sisältää kaiken tarvittavan materiaalin. Lisätietoja StepApp-valmennuksen rakenteesta ja sisällöistä voi lukea täältä.

Aika ja paikka
Valmennuspaikka on Raision perheneuvolan tiloissa (2krs.) osoitteessa Kirkkotie 10, Raisio. Tapaamiset järjestetään keskiviikkoisin 21.4., 28.4., 5.5., 19.5. ja 26.5.2021 klo 17.00-18.30.
Huom., Helatorstain (13.5.) viikolla on väliviikko, ja silloin ei ole valmennusta. Supli seuraa koronapandemia-ohjeistuksia ja infoaa ilmoittautuneita mahdollisista muutoksista.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset 14.4.2021 mennessä: ilmoittautuminen StepApp-valmennukseen®. Lomakkeen täyttäminen kestää muutaman minuutin. (Mikäli puoliso osallistuu valmennukseen myös, riittää, että vain toinen ilmoittautuu ja täyttää lomakkeen molempien puolesta.) Huom! Ryhmään mahtuu max. 8 henkilöä. Ryhmä täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ryhmä on jo täynnä, Supli ilmoittaa siitä ja ehdottaa muuta ryhmää.

 

Stepping-hankkeen keskeisinä ydinkumppaneina Järvenpään/Keusoten ja Raision perhepalveluiden lisäksi  ovat Opintokeskus Sivis ja Turun Yliopiston tutkimusryhmä Gamification of Health Promotion sekä hankkeen rahoittaja STEA.

Julkaistu: 16.02.2021