Nuorten uudet tavat vaikuttaa

Digitalisaation myötä teknologiasta ja verkosta tulee yhä tärkeämpi osa jokaisen meidän arkea. Muutos tulee näkymään ennen kaikkea nyt varttuvien nuorten arjessa ja heidän tulevaisuudessaan. Nuorten uudet tavat vaikuttaa -koulutuksessa keskustellaan, miten me ammattilaiset voimme tarjota nuorille parempia valmiuksia kohdata muuttuva tulevaisuus.

Aika: 8.11.2019 klo 9–12.
Paikka: Perhetalo Heideken, Sepänkatu 3, Sophien Sali (2. krs.), Turku.
Kouluttaja: Marcus Lundqvist, Verke, www.verke.org.
Koulutus on osallistujille maksuton. Aloitetaan aamukahvilla.
Ilmoittaudu viimeistään 31.10.2019 mennessä:

Digitalisaation myötä nuorten vaikuttamismahdollisuudet muuttuvat. Perinteinen demokratia saa uusia haastajia. Aamupäivän aikana pohditaan, miten sosiaalinen media ja internet muuttavat perinteistä demokratiaa? Teknologia yhdistää kaikkia maailman ihmisiä, ja se lyhentää välimatkoja. Nuorille saattaa olla helpompaa ja tärkeämpää vaikuttaa asioihin maailman toisella puolella kuin omassa kotikunnassa. Mitä välineitä ja keinoja nuorilla on vaikuttamiseen ja muutoksen tekemiseen? Koulutuksessa tutustutaan muutamien esi-merkkien kautta uudenlaiseen vaikuttamiseen ja pohditaan, miten nuorisotyö voi olla tukemassa nuoria teknologisoituvassa yhteiskunnassa.

Tilaisuuden järjestää Perheet keskiöön -hanke (LSKL). Tutustu hankkeeseen: www.lskl.fi/keskusliitto/hankkeet/perheet-keskioon.
Lisätiedot
Järjestöagentti Katja Rippstein
p. 045 132 6736
Katja.rippstein@mll.fi
varsinaissuomenpiiri.mll.fi

Lataa koulutusesite

Julkaistu: 21.08.2019