Trauma, rakkaus ja parisuhde -koulutus Turussa syksyllä

Varsinais-Suomen Perheterapiayhdistys ry järjestää lokakuussa Trauma, rakkaus ja parisuhde -koulutuksen vuorovaikutus- ja terapiatyötä tekeville ja kaikille asiasta kiinnostuneille.

Traumat kuuluvat elämään ja ne voivat olla psyykkisen kärsimyksen taustalla. Kun trauman ja sen asettamat rajoitteet tunnistaa, voi ymmärtää omaa elämäänsä ja sen mihin voi itse vaikuttaa. Syvimmät haavat saamme ihmissuhteissa ja niistä kaikkein syvimmät varhaisessa lapsuudessa, kaikkein läheisimpien ihmisten aiheuttamina. Siksi rakkaudesta puhutaan traumojen yhteydessä. Se mikä on suhteessa rikottu, voi suhteessa myös parantua. Vuorovaikutusmallit voivat muuttua turvattomista tuvallisiksi hyvässä suhteessa. Parisuhteessa jo pelkkä tieto kumppanin traumasta voi pelastaa parisuhteen.

Aika: perjantaina 25.10.2019 klo 11.30-15.30

Paikka: Lounatuulet yhteisötalo Pihlaja-sali Läntinen Pitkäkatu 33, Turku

Ohjelma: Koulutus sisältää luennon “Trauma ja rakkaus”. Osana myös työpaja, jossa luodaan kuvitteelliset pariterapia-asiakkaat sekä keskustellaan traumasta parisuhteessa
ja perheessä. Kahvitarjoilu.

Kouluttaja: Harri Virtanen

Kouluttaja on terapeutti, psykoanalyytikko, kirjailija ja käsikirjoittaja. Häneltä on juuri ilmestynyt kirja Trauma ja rakkaus eli kuinka selviytyä mahdottomasta (SKS).

Hinta: 90 €, Varsinais-Suomen perheterapiayhdistyksen jäsenille 70€. Maksu tulee suorittaa 17.10.19 mennessä Varsinais-Suomen perheterapiayhdistyksen tilille:
NORDEA FI30 1590 3000 1586 24
Maksaessasi käytä viitettä: 279255

Ilmoittautumiset: 17.10.19 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: sihteeri@vspy.fi

Koulutus täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Katso mainos tästä.

Julkaistu: 10.09.2019