Tule mukaan vapaaehtoiseksi kuvattavaksi kesäiseen valokuvauspäivään 13.6!

“Paras päivä ikinä!” Oli keväällä järjestettyyn  ensimmäiseen valokuvauspäivään osallistuneiden nuorten mielipide kuvauksista.  Etsimme nyt vapaaehtoisia kuvattavia toiseen kuvauspäivään Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n viestinnän kuvituskuvia varten. Kuvia otetaan eri vuodenaikoina ja seuraavaksi on kesän vuoro! Kuvia käytetään vslj.fi ja linkkitoiminta.fi verkkosivujen kuvituksena sekä järjestömme uutiskirjeissä ja somessa. 

Kuvattavaksi etsimme niin lapsia, nuoria kuin aikuisiakin. Voit ilmoittaa mukaan itsesi ja lapsesi tai vaikkapa isovanhemmat. 

Tietoa kuvauspäivästä

Kuvaukset ovat Perhetalo Heidekenillä ja lähiympäristössä.  Kuvauksissa on aiheena mm. yhdessä tekeminen puistossa ja  vuorovaikutus lapsen, nuoren ja aikuisen välillä. Otamme mahdollisimman aitoja ja arkisia kuvia, joissa tärkeintä on olla oma itsensä. Voit siis tulla juuri sellaisena kuin olet!  Kuvaajana toimii Katri Haavisto. Katri ohjeistaa eri tilanteissa kuvattavia. Kuvausten aikana on tarjolla eväitä ja lapset saavat leffalipun. 

Kuvauksia varten sinun tulee antaa kuvauslupa, jonka voi katsoa etukäteen lasten osalta täältä ja aikuisten osalta täältä. Alle 18-vuotiaalla tulee olla huoltajan allekirjoitus. Lupa  allekirjoitetaan kuvauspäivänä tai voit halutessasi tuoda sen valmiiksi täytettynä. 

Ilmoittautuminen linkistä

Aika:
13.6.2019 klo 10-12

Paikka:
Perhetalo Heideken
Sepänkatu 3
20700 Turku
(pääsisäänkäynti, kokoonnutaan ala-aulassa)

Jos sinulla on kysyttävää kuvauksista, vastaamme mielellämme. 
Yhteystiedot:
Siru Kaihua
siru.kaihua@vslj.fi
Puh. 044 7355 103

Julkaistu: 17.05.2019