Järjestöissä käynnissä olevat uudet hankkeet

Jäsenjärjestöissämme on käynnistynyt tämän vuoden aikana lukuisia hankkeita eli uusia toimintamalleja, jotka ovat saaneet rahoitusta. Usein hanketyöllä käynnistetään uudenlaista tekemistä, mille on tunnistettu tarve ja löydetty sopivat yhteistyökumppanit sekä rahoitus. Toiminta voi olla täysin uutta, mitä ei missään ole aikaisemmin toteutettu tai se voi olla myös toimintamalli, jonka levitykseen uudelle alueelle on haettu rahoitusta.

Alla on lista tämän vuoden aikana käynnistyneistä hankkeista lisätietoineen

Etänä lähellä – Lounais-Suomen Martat ry
Työmarkkinoiden ulkopuolella olevien henkilöiden koronatilanteen aiheuttaman yksinäisyyden ja stressin synnyttämien ongelmien vähentämiseen sekä arjenhallinnan ja hyvinvointitaitojen lisäämiseen etäryhmätoiminnalla ja sitä täydentävien etäyksilökeskustelujen avulla (Etänä lähellä) Ylimääräinen haku poikkeustilanteessa 2020.
Lue lisää

Arjen taitoja sekä työelämäunelmia kylissä ja kortteleissa – Lounais-Suomen Martat ry
Työelämän ulkopuolella olevien osatyökykyisten ja työttömien voimavarojen ja työelämävalmiuksien lisäämiseen ryhmätoiminnoilla, yksilöohjauksella sekä teemaviikoilla Turussa, Salossa ja Raisiossa (Arjen taitoja sekä työelämäunelmia kylissä ja kortteleissa 2020-2022)
Lue lisää

Mielitietty – Lounais-Suomen Mielenterveysseura ry, Turun kriisikeskus
Pariskunnille suunnatun järjestölähtöisen kriisiavun ja parisuhdepalvelujen tasavertaisen saatavuuden kehittämiseen Lounais-Suomessa järjestöjen ja kunnan yhteistyössä (Mielitietty 2020-2022).
Lue lisää

Asiakkaasta kumppaniksi – Perhekuntoutuskeskus Lauste ry
Lastensuojelupalveluissa olevien vanhempien äänen, osallisuuden ja toimijuuden vahvistamiseen lastensuojelupalveluissa New Yorkin mallin mukaisesti vertaistuella (Asiakkaasta kumppaniksi 2020-2022).
Lue lisää

Tasa-arvoinen arki kotoutumisen tukena – Sateenkaari Koto ry
Tavoitteena on edistää maahan muuttaneiden naisten tasa-arvoista kotoutumista omalla asuinalueella sekä lisätä tietoa suomalaisesta arjesta, jotta voidaan tukea maahanmuuttajanaisten, erityisesti maahanmuuttajaäitien, vajaaksi jäänyttä kotoutumisprosessia.
Lue lisää

Yhdessä oppien kohti tulevaa – Mentoritoiminta maahan muuttaneiden naisten voimavarojen ja vanhemmuuden vahvistajana – Sateenkaari Koto ry
Mentorointimallin kehittämiseen maahan muuttaneiden naisten ja perheiden hyvinvoinnin ja sosiaalisen osallisuuden edistämiseen (Yhdessä oppien kohti tulevaa – Mentoritoiminta maahan muuttaneiden naisten voimavarojen ja vanhemmuuden vahvistajana 2020-2022)
Lue lisää

 

Julkaistu: 30.06.2020