Uudet kasvot esittäytyvät!

VSLJ:n tiimi on kasvanut loppukesän ja syksyn aikana muutaman uuden työntekijän myötä, ja nyt meitä on kasassa upea 12 naisen joukko. Lue alta neljän tuoreimman kasvon esittelyt. 

Viestintäasiantuntija Salli Siltanen 

Olen Salli Siltanen, ei enää niin uusi vahvistus VSLJ:n tiimiin. Aloitin 2019 elokuussa järjestöassistenttina ja tällä hetkellä työskentelen viestintäasiantuntijana. Alun perin olen turkulainen ja opiskellut Turun yliopistossa sosiologiaa. Matkan varrella olen kuitenkin asunut myös Englannissa, Indonesiassa ja viimeisimpänä Malmössa Ruotsissa. Maisteriksi valmistuin Applied Cultural Analysis -ohjelmasta Lundin yliopistosta.  

Silloin, kun en ole Heidekenillä tai vietä etäpäivää Martissa, minut löytää todennäköisesti kokkailemasta tai metsästä. Työkaverit tuntevatkin minut innokkaana lintuharrastajana ja sienestäjänä. Tänä syksynä olen ottanut sienisadon lisäksi haltuun koordinaattorimme Anna Rantasuon hommia Annan jäätyä opintovapaalle. Minuun voi siis olla yhteydessä kaikissa viestintään ja palveluohjaukseen liittyvissä asioissa. 

Suunnittelija Laura Gage 

Olen Laura Gage ja työskennellyt VSLJ:llä suunnittelijana pian vuoden. Tehtäviini kuuluu muun muassa jäsentiedotteen ja uutiskirjeen kokoaminen, joten minulle voi lähettää tietoa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. 

Olen asunut monessa paikassa, ja Varsinais-Suomeen muutin viisi vuotta sitten. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri, ja aiempiin työtehtäviini on kuulunut muun muassa erimielisyysasioiden hoitaminen ammattijärjestössä ja lastenkirjojen Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille) ja Sankaritarinoita (kaikille) kirjoittaminen. 

Perheeseen kuuluu puolison lisäksi ekaluokkalainen ja eskarilainen, ja vapaa-aikaa vietän mieluiten heidän kanssaan metsässä. 

Järjestötyöntekijä Pieta Salonen 

Moi! Olen Pieta Salonen, VSLJ:n uusi Paikka Auki -nuori. Työskentelen seuraavan vuoden ajan järjestötyöntekijänä, eli minut löytää useimmiten Perhetalo Heidekenin toimistosta. Tehtäviini kuuluu juoksevien asioiden lisäksi mm. vaikuttamistyössä ja viestinnässä avustamista.  

Olen 25-vuotias, ja kotoisin Tampereelta. Valmistuin elokuussa yhteiskuntatieteiden maisteriksi politiikan tutkimuksen tutkinto-ohjelmasta Tampereen yliopistosta. Opintojeni aikana olin työharjoitteluissa Suomen suurlähetystössä Dublinissa sekä Euroopan parlamentissa Brysselissä. 

Harrastan kilpacheerleadingia, ja toimin lajin parissa myös erilaisissa luottamustehtävissä. Vapaa-ajalla tykkään lisäksi leipoa, lukea ja seurata reality-tv-sarjoja. Matkustamisesta pidän myös kovasti, mutta se on sattuneesta syystä jäänyt viime aikoina vähemmälle. 

Linkki-toiminnan koordinaattori Liisa Laaksonen

Olen Liisa Laaksonen ja työskentelen VSLJ:ssä koordinaattorina Linkki-toiminnassa. Tapaan työssäni 10-18 -vuotiaita nuoria, sekä heidän perheitään. Työskentelen pääosin murrosikään ja laajemminkin nuorten hyvinvointiin liittyvien asioiden parissa. 

Olen peruskoulutukseltani Sosionomi YAMK, jonka lisäksi minulla on erityistason perhe- ja paripsykoterapeutin pätevyys. Suhtaudun uteliaasti ihmisten elämäntarinoihin ja pidän erityisen tärkeänä työntekijän ja asiakkaan välille syntyvää luottamusta ja kunnioittavaa tapaa kohdata.  

Arvostan elämässä tunnetta tasapainosta ja pyrin arjessa kiinnittämään huomiota hetkiin, joissa tunnistan ympärilläni hyvää oloa. 

 

Sallin, Lauran, Pietan ja Liisan yhteystiedot löydät täältä, samoin kuin koko tiimin. 

Julkaistu: 15.10.2020