Uusperheen Joulu – Luento Raisiossa 29.11.2018

Joulunaika lähestyy ja uusperheessä se voi herättää monenlaisia ajatuksia ja tunteita. Perhejuhlista erityisesti joulunviettoon liittyy paljon odotuksia ja toiveita. Samalla kun lasten lahjojen ja juhlien määrä voi kaksikertaistua, aikuisia mietityttää, voiko joulua viettää Tapaninpäivänä ja miten taataan kaikille hyvä mieli. Uusperheen aikuisia pohdituttaa usein myös lasten sopeutuminen uuteen perheeseen ja uusiin traditioihin.

Vinkkejä uusperheen arjen ja juhlan pyörittämiseen

Uusperheessä arjen pyörittäminen ja juhlien järjestäminen on taitolaji, jota voi opetella. Paljon asioita saadaan ratkaistua puhumalla. Tule luennolle kuulemaan tutkimuksiin ja uusperhetyöhön pohjaavia käytännön uusperhevinkkejä. Samalla voit oppia perheestäsi, parisuhteestasi ja itsestäsi uutta!

Uusperheluennolla psykoterapeutti, pari- ja perheterapeutti Kirsi Heikinheimo (Suomen Uusperheiden Liitto ry:n toiminnanjohtaja) johdattelee kuulijat tunnistamaan oman uusperheensä vahvuuksia ja niitä asioita, joita voi vielä kehittää. Paikalla myös Uusperheneuvoja Elisa Jyllikoski, joka kertoo uusperheille kehitettävästä StepApp-valmennuksesta®

Luento on maksuton ja tarjolla on kahvia, teetä ja joulumakeaa. Kirjaston lastenosastolla on uusperheteemainen kirjanäyttely, josta perheet saavat lukuvinkkejä.
Ilmoittaudu luennolle tästä linkistä (voit ilmoittaa samalla myös kumppanisi luennolle)

Paikka: Raision Kirjastotalon Martinsali osoitteessa Eeronkuja 2 21200, Raisio
Raision kirjasto sijaitsee keskustan välittömässä läheisyydessä nopeiden yhteyksien päässä hyvien liikenneväylien varrella. Alueella on runsaasti maksutonta paikoitustilaa

Yhteistyössä: Stepping-hanke ja Raision Perhepalvelut ja Raision Kaupunginkirjasto

Julkaistu: 01.11.2018