Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® 2018 Turussa – ilmoittaudu mukaan!

Valtakunnalliset lastensuojelupäivät® järjestetään 25.–26.9.2018 Turun Logomossa.

54. Valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä® keskitytään tasavertaiseen arkeen lasten, perheiden sekä työntekijöiden näkökulmasta.

Lastensuojelupäivillä pureudutaan uudistuspaineiden alla olevan lastensuojelun nykytilaan ja pyritään löytämään kaikkia osapuolia helpottavia ratkaisuja lastensuojelun tulevaisuuteen. Ohjelmassa on useita kiinnostavia puhujia, kuten Sixten Korkman, Janna Rantala, Andy Bilson, David Tobis, Anna Moring, Minna Arve, Alvar Euro ja Leena Suurpää. Tapahtuman juontaa kansanedustaja ja juontaja Jani Toivola.

16 alaseminaaria ja neljä tutustumiskohdetta

Tasavertaiseen arkeen tähtäävän ohjelman sisältöön ja puhujiin voi tutustua  verkossa. Kaikille yhteisten pääsalipuheenvuorojen lisäksi voit valita suosikkisi 16 mielenkiintoisesta alaseminaarista ja neljästä tutustumiskohteesta. Lastensuojelupäivillä järjestetään myös kolmatta kertaa suursuosion saavuttanut Kokemuskirjasto, josta voit lainata lastensuojelun kokemusasiantuntijan lyhyeen keskustelutuokioon.

Näyttelyständien varaaminen

Valtakunnallisten lastensuojelupäivien® yhteydessä järjestetään näyttely, jossa tarjoamme Keskusliiton jäsenyhteisöille ja muille alan toimijoille mahdollisuutta esittäytyä osallistujille. Näyttelyständien varaaminen Keskusliiton jäsenille on jo käynnissä. Varaa näyttelypaikkasi saman tien ja varmista näkyvyytesi lastensuojelupäivillä! Muille ilmoittautuminen näyttelyyn alkaa 2.5.2018 klo 8.00. Hintatiedot ja ilmoittautumiset

Käy myös tykkäämässä Lastensuojelun Keskusliiton koulutuspäivien Facebook-sivusta, niin saat lisätietoa tapahtumasta. Lastensuojelupäivistä viestimiseen, keskusteluun ja parhaiden palojen jakamiseen eteenpäin voi osallistua käyttämällä hashtageja #lastensuojelupäivät2018 ja #tasavertainenarki.

“Tasavertaisen arjen näkökulmasta on tärkeää, että pidämme edelleen hyvinvointivaltiona huolta siitä, että yhteiskunnallinen polarisaatio ei jyrkkene. Erilaistuva perhe- ja väestörakenne haastaa hyvinvointivaltiota pohtimaan uudenlaisia ratkaisuja tasavertaisen arjen toteutumiseen.” 

Julkaistu: 04.04.2018