Veturoinnista kiinnostuneille nuorille tapahtumapäivä 19.5.2018 Turun Superparkissa

Lastensuojelun kokemuksella varustetut n 15-23 -vuotiaat nuoret ovat tervetulleita tutustumaan Veturointi toimintaan 19.5. klo 12-16.  Tapahtumapäivä järjestetään Turun Superparkissa, jossa nuoret pääsevät aktiivisen tekemisen lomassa tutustumaan vetureihin ja kuulemaan lisää Veturointiin. Tapahtuma on nuorille maksuton. Ohjaajilla on mahdollisuus osallistua Superpark aktiviteetteihin omakustanteisesti.

Aloitamme Superpark rannekkeiden jaon paikan päällä klo 12. Tapahtuma päättyy Veturoinnin osalta klo 16, jonka jälkeen nuorilla on mahdollisuus jäädä vielä Superparkiin ohjaajiensa kanssa.

Mukaan tapahtumapäivään mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta nuorta. Lähetämme vahvistusviestin päässeille.

Löydät lisätietoa verkkosivuilta www.autalasta.fi/veturointi sekä facebookissa, instagramissa, twitterissä ja snapchatissä.

Kysymykset ja ilmoittautumiset voi lähettää osoitteeseen julia.laine@autalasta.fi

 

Mitä Veturointi on?

Veturointi on lastensuojelun kokemustoimintaa ja se koostuu sekä yksilöllisestä, että ryhmämuotoisesta toiminnasta. Tammikuussa 2018 Turussa toteutettiin ensimmäinen alueellinen veturivalmennus. Nyt on koossa seitsemän veturia/kokemusasiantuntijaa, joiden tarkoitus on toimia 15-23 vuotiaiden nuorten vertaisena tukijana/kaverina. Toimintaan kuuluu erilaisia tapahtumia sekä kehittämis- ja vaikuttamistyötä. Hanke on osa STEA:n Kaikille eväät elämään -rahoitusohjelmaa.

 

Julkaistu: 04.05.2018