Hei nuori, hae viestintäassistentiksi VSLJ:lle!

Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry on vuonna 2002 perustettu, sosiaali- ja terveysalalla lasten, nuorten ja lapsiperheiden parissa työtä tekevien järjestöjen alueellinen yhteistyö- ja asiantuntijajärjestö. Yhdistys on lasten suojelun ja lasten oikeuksien puolestapuhuja ja edistäjä. Pyrimme parantamaan lastensuojelujärjestöjen toimintaedellytyksiä ja tekemään tietoon ja tutkimukseen perustuvaa yhteiskunnallista vaikuttamistyötä.

Haemme nyt viestintäassistenttia vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Perhetalo Heidekenille Turkuun järjestön viestinnän ja yleishyödyllisiin tehtäviin. Tehtävä täytetään osana STEA:n Paikka auki -avustusohjelmaa, jonka mukaisesti tehtävään valittavan henkilön tulee olla työtön, alle 30-vuotias eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija. Henkilö ei myöskään voi olla aiemmin työllistynyt Paikka auki -avustusohjelman kautta. 

Työtehtävät 

Viestintäassistentin tehtävät liittyvät järjestön monikanavaiseen viestintään ja lastensuojelujärjestöjen yhteistoimintaan. Viestintäassistenttina pääset tuottamaan sisältöjä sosiaalisen median kanaviimme, verkkosivuille ja uutiskirjeeseen. Lisäksi viestintäassistentti avustaa vaikuttamistyön tehtävissä ja osallistuu järjestön erilaisiin tilaisuuksiin ja sidosryhmätyöskentelyyn. Tarvittaessa tehtäviin voi kuulua Perhetalo Heidekenin asiakkaiden ja vierailijoiden opastamista, kokous- ja koulutustilojen tilavarausten ja käytännön järjestelyiden hoitamista sekä toimitilojen yleisen järjestyksen ja siisteyden ylläpitoa. Työn sisältöjä voidaan räätälöidä hakijan omien vahvuuksien mukaan.

Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta, hyviä tietoteknisiä taitoja, viestinnän osaamista, hyviä tiedonhakutaitoja, sujuvaa kirjallista ilmaisua, kiinnostusta järjestötyöhön, lasten oikeuksiin ja hyvinvointiin sekä joustavuutta ja hyviä työyhteisötaitoja. Aiempaa työkokemusta ei vaadita. 

Mitä tarjoamme 

  • Tarjoamme monipuolisen näköalapaikan lapsi- ja perhejärjestöjen toimintaan sekä mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittyä viestinnän ja järjestötyön ammattilaiseksi. 
  • Moniammatillisen ja kannustavan työyhteisön. 
  • Liukuvan työajan osittaisella etätyömahdollisuudella. 
  • Mahdollisuuden saada mentorointia työhön ja työelämään liittyviin teemoihin. 
  • Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Työehdot 

Työ alkaa 29.7.2024 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta, jossa tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 3. Työaika on 37,5 h/viikko, pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan. Palkka on n. 2250 €. 

Hakuohjeet ja tiedustelut 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 15.5.2024 mennessä osoitteeseen heidi.tuimala@vslj.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Miia Hänninen, puh. 044 5355 131 (soittoajat ma 29.4. klo 14–15 ja ke 8.5. klo 8–9). Työhaastattelut pidetään tiistaina 28.5.2024 Perhetalo Heidekenillä Turussa.