Jäsenjärjestöjen yhdenvertaisuuskoulutus 26.11.

Tapahtuma on valitettavasti peruttu vähäisen osallistujamäärän takia.

Kiinnostavatko jokaisen järjestötoimijan kannalta oleelliset yhdenvertaisuusasiat? Entä kaipaatko kanssatoimijoiden kohtaamista jatkuvien etäpalavereiden ja webinaarien sijaan? Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt järjestää jäsenjärjestöjensä edustajille Allianssi ry:n vetämän yhdenvertaisuuskoulutuksen 26.11. klo 12-15 Perhetalo Heidekenillä. Tapahtuma korvaa koronapandemian takia kesältä peruuntuneen verkostopäivän. Tapahtuman alussa on tarjolla glögiä/kahvia sekä pientä suolaista ja makeaa purtavaa.

Yhdenvertaisuus on yksi tärkeimmistä VSLJ:n toimintaa ohjaavista arvoista, ja haluamme olla rakentamassa yhteiskuntaa, jossa jokainen ihminen on arvokas ja yhdenvertainen. Tämän takia järjestämme nyt jäsenjärjestöillemme Allianssin toteuttaman yhdenvertaisuuskoulutuksen. Allianssi tarjoaa koulutusta, tukea ja asiantuntija-apua tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen nuorisotyössä ja järjestöissä.

Koulutuksen sisältö

 

Jäsenjärjestöjen yhdenvertaisuuskoulutus sisältää keskeisten yhdenvertaisuuteen, monimuotoisuuteen ja syrjimättömyyteen liittyvien käsitteiden pohdintaa järjestötyön näkökulmasta. Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti ja osallistavasti läpi yhdenvertaisuuden huomioimista järjestöjen toiminnan kehittämisen, viestinnän ja markkinoinnin näkökulmasta.

Koulutus vastaa keskeisimpiin lastensuojelualan järjestötoiminnan yhdenvertaisuuskysymyksiin, kuten miten voimme edistää lasten, nuorten ja perheiden osallistumista järjestöjemme toimintaan huomioimalla yhdenvertaisuuden? Tai miten lapset, nuoret ja perheet huomioidaan yhdenvertaisesti järjestöjemme viestinnässä ja markkinoinnissa?

Ohjelma

 

klo 12.00 Glögi/kahvitarjoilu

klo 12.30 Allianssin yhdenvertaisuuskoulutus

Ilmoittautuminen

 

Tapahtumaan osallistuminen on VSLJ:n jäsenjärjestöjen edustajille ilmaista. Ilmoittaudu tästä linkistä!

Ilmoittautuminen päättyy 19.11., johon mennessä tulisi myös viimeistään ilmoittaa, mikäli ei pystykään osallistumaan tapahtumaan. Mukaan mahtuu korkeintaan 30 osallistujaa. Pidämme oikeuden perua tapahtuman, jos osallistujia ei saada tarpeeksi tai vallitsevaan koronatilanteeseen liittyen tulee uusia rajoituksia. Lisätiedustelut ja peruutukset osoitteeseen toimisto@vslj.fi.