Koordinaattorin sijaisuus Linkki-toiminnassa

Haemme järjestön Linkki-toimintaan määräaikaista koordinaattoria vakituisen työntekijän sijaiseksi. Työsuhde alkaa elokuussa ja sen kesto on kuusi kuukautta.

Linkki-toiminta tarjoaa matalan kynnyksen tukea ja apua murrosikään, nuoruuteen ja vanhemmuuteen liittyvissä haasteissa. Linkki-toiminnan tarkoituksena on tukea 10-18-vuotiaiden nuorten ja heidän vanhempiensa hyvinvointia ja vahvistaa vanhemmuutta. Toimipisteemme sijaitsee Turussa Perhetalo Heidekenillä, josta käsin toimintaa jalkautetaan yhteistyökuntiin.

Koordinaattori suunnittelee, kehittää ja toteuttaa Linkki-toimintaa tiiviissä yhteistyössä tiimin muiden koordinaattoreiden kanssa. Koordinaattorin tehtäviin kuuluu

  • Linkki-toiminnan asiakastyö: yksilötyö nuorten ja vanhempien kanssa, perhetapaamiset, vertaisryhmien ohjaaminen
  • Asiantuntija- ja verkostotyö: mm. kunta-järjestöyhteistyö, ammattilaisten palveluohjaus, Linkki-toiminnan kehittäminen, seuranta, arviointi ja raportointi
  • Linkki-toiminnasta viestiminen ja toiminnan markkinointi

Odotamme hakijalta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • vahvaa asiakastyön osaamista ja työkokemusta nuorten ja vanhempien kanssa työskentelystä
  • palvelujärjestelmän hyvää tuntemusta
  • tavoitteellista työotetta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • erinomaisia työyhteisötaitoja

Eduksi katsotaan alueen verkostojen tuntemus ja oman auton käyttömahdollisuus. Tehtävä sisältää jonkin verran iltatyötä ja liikkuvaa työtä. Tehtävään valittavan tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote työnantajalle ennen työtehtävän alkamista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän, erinomaisen näköalapaikan lastensuojelun järjestökenttään sekä innostavan ja tulevaisuuteen katsovan työyhteisön ja yhteistyökumppanit. Olemme koulutusmyönteinen organisaatio ja meillä on käytössä liukuva työaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinto- ja kehittämispäällikkö Johanna Syrjänen, puh. 044 5355 139. Soittoajat: 11.6. klo 12-13, 17.6. klo 8.30-9.30, 29.7. klo 12-13.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse 1.8.2021 mennessä: johanna.syrjanen@vslj.fi. Työhaastattelut pidetään 5.8. (varapäivä 6.8.).