Kotoa kouluun -perhevalmentajat esittäytyvät!

Kotoa kouluun -perhevalmentajat ovat aloittaneet työssään, ja nyt pääsemme tutustumaan heihin vähän paremmin. Perhevalmentajat työskentelevät alakouluikäisten lasten ja heidän perheidensä kanssa koulupoissaolojen vähentämiseksi.

Voit lukea lisää Kotoa kouluun -toiminnasta VSLJ:n artikkelista. Myös Turun Sanomat haastatteli perhevalmentajia uudesta työstään juttuunsa maaliskuussa.

Minna Huunonen, valokuvaPerhevalmentaja Minna Huunonen

Olen Minna Huunonen ja työskentelen perhevalmentajana VSLJ:n Kotoa kouluun -toiminnassa. Olen koulutukseltani Sosionomi AMK ja aiemmin olen työskennellyt useita vuosia Perhekuntoutuskeskus Lausteella erilaisissa työtehtävissä lasten, nuorten ja heidän perheidensä parissa.

Vapaa-aikani kuluu pääosin kolmen kultaisennoutajani kanssa ulkoillessa ja vesipelastusta kesällä harrastaen. Koirani toimivat myös välillä työparinani ja ovat kovin tykättyjä sellaisia.

Monica Essén, valokuva

Perhevalmentaja Monica Essén

Olen Monica Essén ja työskentelen perhevalmentajana VSLJ:n Kotoa kouluun -toiminnassa. Olen koulutukseltani lastenhoitaja ja sairaanhoitaja, YAMK. Viimeiset 10 vuotta olen työskennellyt Tyksissä Lastenklinikalla varahenkilöstössä. Koska työkenttääni on kuulunut jokainen klinikalla oleva lastenosasto, minulla on laaja-alainen kokemus ja näkemys kaiken ikäisistä lapsista. Lisäksi minulla on kokemusta sosiaalipediatriasta ja psykosomaattisten potilaiden hoidosta. Vapaa-ajalla kudon sukkia ja purjehdin.

Perhevalmentajien yhteystiedot

Kotoa kouluun -perhevalmentajat tavoitat helpoiten arkisin puhelimitse:

Minna Huunonen
puh. 044 535 5143
Sähköposti: minna.huunonen@vslj.fi

Monica Essén
puh. 044 535 5156
Sähköposti: monica.essen@vslj.fi
Monica arbetar också på svenska.