Kotoa kouluun -perhevalmentajat esittäytyvät!

Kotoa kouluun -perhevalmentajat ovat aloittaneet työssään, ja nyt pääsemme tutustumaan heihin vähän paremmin. Perhevalmentajat työskentelevät alakouluikäisten lasten ja heidän perheidensä kanssa koulupoissaolojen vähentämiseksi.

Voit lukea lisää Kotoa kouluun -toiminnasta VSLJ:n artikkelista. Myös Turun Sanomat haastatteli Inkeriä ja Minnaa uudesta työstään juttuunsa maaliskuussa.

Kuvassa tummahiuksinen ja silmälasipäinen nainen nojaa seinään.Perhevalmentaja Inkeri Kylänpää

Olen Inkeri Kylänpää ja työskentelen perhevalmentajana VSLJ:n Kotoa kouluun -toiminnassa.  Olen koulutukseltani Sosionomi AMK ja aiemmin työskennellyt mm. kunnan perhepalveluissa.

Vapaa-ajalla minut löytää futiskentän reunalta tai käsitöitä tekemästä. Olen teen suurkuluttaja ja parhainta onkin jakaa teehetki ystävien kanssa.

Perhevalmentaja Minna Huunonen

Kuvassa vaaleahiuksinen tumma-asuinen nainen katsoo kameraan ja pitää kaiteesta kiinni.Olen Minna Huunonen ja työskentelen perhevalmentajana VSLJ:n Kotoa kouluun -toiminnassa. Olen koulutukseltani Sosionomi AMK ja aiemmin olen työskennellyt useita vuosia Perhekuntoutuskeskus Lausteella erilaisissa työtehtävissä lasten, nuorten ja heidän perheidensä parissa.

Vapaa-aikani kuluu pääosin kolmen kultaisennoutajani kanssa ulkoillessa ja vesipelastusta kesällä harrastaen. Koirani toimivat myös välillä työparinani ja ovat kovin tykättyjä sellaisia.

Kuvassa vaaleahiuksinen tumma-asuinen nainen hymyilee kameralle.Perhevalmentaja Monica Essén

Olen Monica Essén ja työskentelen perhevalmentajana VSLJ:n Kotoa kouluun -toiminnassa. Olen koulutukseltani lastenhoitaja ja sairaanhoitaja, YAMK. Viimeiset 10 vuotta olen työskennellyt Tyksissä Lastenklinikalla varahenkilöstössä. Koska työkenttääni on kuulunut jokainen klinikalla oleva lastenosasto, minulla on laaja-alainen kokemus ja näkemys kaiken ikäisistä lapsista. Lisäksi minulla on kokemusta sosiaalipediatriasta ja psykosomaattisten potilaiden hoidosta. Vapaa-ajalla kudon sukkia ja purjehdin.

Perhevalmentajien yhteystiedot

Kotoa kouluun -perhevalmentajat tavoitat helpoiten arkisin puhelimitse:

Inkeri Kylänpää
puh. 044 735 5103
Sähköposti: inkeri.kylanpaa@vslj.fi

Minna Huunonen
puh. 044 535 5143
Sähköposti: minna.huunonen@vslj.fi

Monica Essén
puh. 044 535 5156
Sähköposti: monica.essen@vslj.fi
Monica arbetar också på svenska. 
 

Julkaistu: 06.04.2021