Markkinavuoropuhelu Hansan ja Halisten nuorisotilojen kilpailutuksesta

Turun kaupunki valmistelee kilpailutusta Hansan ja Halisten nuorisotilojen toiminnan palveluista. Sopimuskausi alkaa 1.1.2024.

Turun kaupungin nuorisopalveluiden ja palveluntuottajan kanssa tehtävän tulevan yhteistyön tarkoituksena on, että kumppanitaho tuottaa itse laatimiensa ja sopijapuolen kanssa yhteisesti hyväksymien suunnitelmien mukaisesti toimintaa nuorille.

Hansan nuorisotoiminnan palveluntuottajaksi tullaan valitsemaan yksi palveluntuottaja. Samoin Halisten nuorisotoiminnan.

Turun kaupunki kutsuu palveluntuottajat markkinavuoropuheluun 11.5.2023 klo 13.00-15.00 keskustelemaan Hansan ja Halisten nuorisotilojen toiminnan järjestämisestä.

Ohjelma

 

13.00-13.30 Nuorisotoiminnan palvelunkuvaus/ Hansan nuorisotila

13.30-14.00 Nuorisotoiminnan palvelunkuvaus/ Halisten nuorisotila

14.00-14.30 Tuleva kilpailutus ja sopimus

14.30-15.00 Kysymyksiä, vastauksia ja keskustelua

Tilaisuus järjestetään Teams-alustalla webinaarina. Turun kaupungilta tilaisuuteen osallistuu konsernihallinnon hankintapalveluiden ja vapaa-ajan palvelukokonaisuuden nuorisopalveluiden edustaja.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

 

Halukkaita pyydetään ilmoittautumaan markkinavuoropuheluun 8.5.2023 mennessä. Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä.

Lämpimästi tervetuloa.

Tämä kutsu ei ole hankintailmoitus, eikä sido sen antajaa tai kutsuun vastanneita. Mahdolliset kysymykset voi esittää joko Tarjouspalvelun kautta tai sähköpostitse sari.holmberg@turku.fi.