Nuori, tule meille järjestötyöntekijäksi!

Haemme järjestötyöntekijää vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen Perhetalo Heidekenille Turkuun järjestön yleishyödyllisiin tehtäviin. Tehtävä täytetään osana STEA:n Paikka auki –avustusohjelmaa, jonka mukaisesti tehtävään valittavan henkilön tulee olla työtön, alle 30-vuotias eikä hän voi olla päätoiminen opiskelija. Henkilö ei myöskään voi olla aiemmin työllistynyt Paikka auki -avustusohjelman kautta.

Järjestötyöntekijän tehtävät liittyvät järjestön perustyöhön ja lastensuojelujärjestöjen yhteistoimintaan. Järjestötyöntekijä avustaa hallinnon, viestinnän ja vaikuttamistyön tehtävissä sekä tekee erilaisia yleisluontoisia järjestötöitä. Hän etsii ja prosessoi tietoa, tekee selvityksiä ja kirjoittaa muita asiatekstejä, avustaa järjestön verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpidossa sekä osallistuu järjestön erilaisiin tilaisuuksiin ja sidosryhmätyöskentelyyn. Lisäksi tehtäviin voi kuulua Perhetalo Heidekenin asiakkaiden ja vierailijoiden opastamista, kokous- ja koulutustilojen tilavarausten ja käytännön järjestelyiden hoitamista sekä toimitilojen yleisen järjestyksen ja siisteyden ylläpitoa.

Arvostamme aktiivista ja itsenäistä työotetta, hyviä tietoteknisiä taitoja, viestinnän osaamista, hyviä tiedonhakutaitoja, sujuvaa kirjallista ilmaisua, kiinnostusta järjestötyöhön ja lastensuojeluun, joustavuutta ja hyviä työyhteisötaitoja. Aiempaa työkokemusta ei vaadita.

Työaika on 37,5 h/viikko, pääsääntöisesti arkisin päiväaikaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun aikana. Työssä noudatetaan Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 3, jossa peruspalkka on 2143,82 €.

Tarjoamme monipuolisen näköalapaikan lapsi- ja perhejärjestöjen toimintaan moniammatillisessa ja innostuneessa työyhteisössä sekä mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus kehittyä järjestötyön ammattilaiseksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 25.5.2022 mennessä osoitteeseen johanna.syrjanen@vslj.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa hallinto- ja kehittämispäällikkö Johanna Syrjänen, puh. 044 5355 139 (soittoajat 13.5. klo 11–12 ja 19.5. klo 15–16). Työhaastattelut pidetään 10.6. ja 13.6.2022 Perhetalo Heidekenillä.