Perhekuntoutuskeskus Lauste hakee laatujohtajaa

VSLJ:n jäsenjärjestö Perhekuntoutuskeskus Lauste etsii laatujohtajaa kehittämään palvelujen laatua ja vaikuttavuutta. Uusi laatujohtaja tulee johtamaan innovaatio- ja kehittämistoimintaa sekä osallistumaan johtoryhmän jäsenenä strategiseen ja operatiiviseen johtamiseen. Työn keskeisiä sisältöjä ovat asiakasarvoon perustuvan palvelutuotannon vahvistaminen, laadunhallinnan kehittäminen ja kuntoutustyön vaikuttavuutta parantavat toimintamallit.

Perhekuntoutuskeskus Lausteen rekryilmoitus

Perhekuntoutuskeskus Lauste on valtakunnallinen lapsi- ja perhepalveluiden moniosaaja ja kehittäjä. Tuotamme erilaisia lasten ja perheiden tarvitsemia kuntoutuspalveluja koulupalveluista ja kotiin vietävistä avohuollon palveluista vaativaan sijaishuoltoon. Ratkaisemme toimialamme kehittämistarpeita ja kehittämme sosiaali-, terveys- ja sivistyspalveluja yhdessä asiakkaiden, kuntien ja hyvinvointialueiden kanssa. Laatujohtajana pääset näköalapaikalle tekemään huomisen lastensuojelupalveluja.

Laatujohtajana vastaat palvelujen laadun ja vaikuttavuuden kehittämisestä. Asiakasarvoon perustuvan palvelutuotannon vahvistaminen, laadunhallinnan kehittäminen ja kuntoutustyön vaikuttavuutta parantavat toimintamallit ovat työsi keskeisiä sisältöjä.

Työssäsi johdat Perhekuntoutuskeskus Lausteen innovaatio- ja kehittämistoimintaa. Yhteiskehittämisen kumppaneina ovat sekä Lausteen että verkostojen asiantuntijat.

Laatujohtajana osallistut johtoryhmän jäsenenä Perhekuntoutuskeskus Lausteen strategiseen ja operatiiviseen johtamiseen.

Katso lisätiedot ja hae Perhekuntoutuskeskus Lausteen rekryjärjestelmästä.

Katso kaikki Lausteen avoimet työpaikat.