Perhelinjan syksyn 2021 etäinfot Varsinais-Suomen kuntien ammattilaisille

Perhelinja on Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n ja sen jäsenjärjestöjen toimintaa,  joka kokoaa yhteen eri lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelevien järjestöjen palveluita koko Varsinais-Suomen alueella. Perhelinja tarjoaa maksutonta keskusteluapua ja neuvontaa lapsiperheille, järjestää verkkoluentoja  ja tekee yhteistyötä alueen lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelevien ammattilaisten kanssa.

 

Perhelinja järjestää palveluistaan etäinfoja, jotka on tarkoitettu kaikille  Varsinais-Suomen kuntien työntekijöille, jotka kohtaavat arjen työssään lapsia, nuoria ja vanhempia sekä työntekijöiden esimiehille. Info tarjoaa tietoa mm. siitä, millaista tukea alueen lapsiperheet voivat saada Perhelinjasta, miten sinne voi ohjata asiakkaita ja miten ammattilaiset voivat tehdä yhteistyötä Perhelinjassa toimivien järjestöjen kanssa.

 

Tunnin mittainen tilaisuus järjestetään Teamsin kautta, jonne ilmoittautuneet saavat kutsunlinkin.

 

Tulevat infot ja ilmoittautuminen:

 

  • Pe 29.10. klo 10-11

 

Ilmoittaudu mukaan etäinfoon!

 

Perhelinjan toiminnasta kerrotaan syksyn aikana myös osana Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n (VSLJ) toiminnan esittelyjä, joissa avataan mm. lastensuojelujärjestöjen toimintaa ja kunta-järjestöyhteistyön mahdollisuuksia. Yleisesittelyt on suunnattu myös tuleville sisote-ammattilaisille. Lisätietoja löydät täältä.

 

Lisätietoja Perhelinjasta

 

Siru Kaihua
Hankekoordinaattori, Perhelinja
Puh. 044 5355 140
siru.kaihua@vslj.fi

Voit seurata meitä Perhelinjan nettisivuilla ja Facebookissa, niin saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme.