Traumatietoinen kohtaaminen lasten ja nuorten palveluissa -webinaari 30.11.

Miten sosiaali-, terveys- ja sivistyspalvelujen toimintatapoja ja yhteistyötä pitäisi kehittää lasten tarpeita vastaaviksi? Millainen merkitys on osaamisella ja yhteisellä työllä? Mitä pitää tehdä toisin ja miten me kaikki hyödymme asiakaskeskeisistä toimintatavoista? Muun muassa näistä teemoista kuullaan tiistaina 30.11. klo 12–15 Perhekuntoutuskeskus Lausteen järjestämässä sisote-alan työntekijöille suunnatussa maksuttomassa webinaarissa.

Webinaarissa kerrotaan uusimmista ajatuksista ja yhteistyön mahdollisuuksista opetuksen, lastensuojelun ja terveydenhuollon ammattilaisten välillä. Lisäksi osallistuja kuulee traumatietoisesta kohtaamisesta lasten ja nuorten palveluissa sekä pääsee seuraamaan alan johtavien asiantuntijoiden puheenvuoroja ja paneelikeskusteluja aiheesta. Halutessaan voi myös itse kysyä ja osallistua keskusteluun.

Webinaarin ohjelma:

 

Mia Tapiola (palvelupäällikkö, vastuuylilääkäri, Kymsote): Traumat ja traumatietoinen kohtaaminen

Silja Remes (johtava sosiaalityöntekijä, Helsingin kaupunki): Osaaminen lastensuojelussa

Tarja Kallio (konsultoiva erityisopettaja, Turun kaupunki): Osaaminen perusopetuksessa

Paneelikeskustelu: Mitä voimme tehdä tulevaisuudessa toisin?

Sari Eskola (Mäntymäen perhekeskuksen johtaja, Turun kaupunki), Saana Pukkio (palvelupäällikkö, Vantaan kaupunki), Miia Mämmelä (Satulavuoren koulun rehtori) ja Pia K. (kokemuskumppani Asiakkaasta kumppaniksi -hankkeesta).

Tilaisuuden juontaa kaikkien tuntema, karismaattinen Peter Nyman.

Ilmoittaudu mukaan tästä!