Tukenasi ry:n ja Commu-sovelluksen työpaja 4.4.

Miten tavoittaa yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita tekemään yhteistyötä yhteiskuntavastuun näkökulmasta? Mitä tämä yhteistyö voisi olla?

Tervetuloa Toimijuutta tukemassa -hankkeen ja Commu-sovelluksen työpajaan 4.4.2023 klo 9-10.15! (Teams-tilaisuus).

Tilaisuus on tarkoitettu varsinaissuomalaisille järjestöille, seurakunnille, kunnille ja muille toimijoille, jotka haluavat kehittää yhteisöllistä toimintaa yhdessä yritysten kanssa. Kuulet Toimijuutta tukemassa -hankkeesta sekä Commu-sovelluksesta, jonka avulla yhteistyö yhteiskuntavastuusta kiinnostuneiden yritysten kanssa onnistuu helposti. Työpajassa käydään läpi erilaisia yhteistyön mahdollisuuksia ja mietitään, minkälainen toiminta palvelisi edustamaasi organisaatiota parhaiten.

Tukenasi ry:n Toimijuutta tukemassa -hanke on Varsinais-Suomen liiton rahoittama kolmivuotinen hanke, jolla edistetään uusien kumppanuuksien syntymistä sekä maakunnan asukkaiden toimijuutta tukevien toimintojen ja palveluiden ideointia, suunnittelua ja toteuttamista.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.3. tästä linkistä(Jos linkki ei aukea, kopioi osoitekenttään https://forms.office.com/e/w6bwN61aPc)

Lisätietoa: katja.laine@tukenasi.fi, p. 040 1398 404