Tule mukaan oivaltamaan lapsen osallisuudesta!

Lapset on tärkeitä -hankkeen Varsinais-Suomen kehittäjäverkosto tapaa 19.5. Teamsin välityksellä. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa jokaisen lapsen osallisuuden kokemusta.

Lisätietoa

Oletko julkisen tai kolmannen sektorin toimija, joka järjestää alakouluikäisille lapsille toimintaa, johon ovat tervetulleita myös pitkäaikaissairaat ja vammaiset lapset? Onko lapsen osallisuus lähellä sydäntäsi, haluatko kehittää osallisuustaitojasi ja sitä kautta vahvistaa kaikkien lasten osallisuuden kokemusta omassa toiminnassasi?

Tule mukaan Lapset on tärkeitä -hankkeen matkaan. Lapset on tärkeitä -hanke on seitsemän vammais- ja kansanterveysjärjestön yhteinen STEA -rahoitteinen kolmevuotinen hanke. Hankkeen tavoitteena on jokaisen lapsen osallisuuden kokemuksen vahvistaminen niin, että hän kokee olevansa aktiivinen toimija ja vaikuttaja omassa elämässään.

Etsimme Pohjois- Savon ja Varsinais-Suomen alueilta monitoimijaista kehittäjäverkostoa oivaltamaan lapsen osallisuudesta kanssamme. Tule saamaan ja jakamaan intoa ja ideoita yhdessä hanketiimimme kanssa ja ennen kaikkea kuulemaan lisää.

Lisätietoa antaa hankkeen projektipäällikkö Timo Rautiainen (+358 503427140, timo.rautiainen@muma.fi)

Ilmoittautuminen

Varsinais-Suomen kehittäjäverkosto tapaa  19.5. klo 13–15 (Teams). Ilmoittautuminen Teams-tapaamiseen oheisen linkin kautta:

Ilmoittaudu tästä Varsinais-Suomen kehittäjäverkostoon