Turun kaupungin toiminta-avustukset yhdistyksille vuodelle 2022

Turun kaupunki myöntää vuosittain toiminta-avustuksia yhdistysten ja yhteisöjen säännöllisen toiminnan tukemiseen. Vuoden 2022 toiminta-avustusten hakuaika on 1.10.–1.11.2021.

Avustusinfo 29.9.2021

Yleinen avustusinfo yhdistyksille ja yhteisöille järjestetään etätilaisuutena 29.9.2021 klo 13.30 alkaen. Voit ilmoittautua avustusinfoon ja lähettää ennakkoon kysymyksesi täältä.

Jollei linkki toimi, kopioi selaimeesi tästä: https://link.webropol.com/s/tkuavustusinfo

Hae avustuksia täältä:

Avustuksia haetaan sähköisellä lomakkeella osoitteessa lomakkeet.turku.fi. Hakuaika alkaa 1.10. ja päättyy 1.11. klo 23.59. Neuvontaa sekä teknistä tukea on saatavilla ainoastaan virka-aikana.

Vahva tunnistautuminen

Yhdistys- ja yhteisöasiakkaat tunnistautuvat Turun kaupungin sähköiseen avustusjärjestelmään Suomi.fi-valtuuksilla vuoden 2021 syksystä alkaen. Vanhat avustushakemukset siirtyvät vanhoilta käyttäjätileiltä yhdistysten omistukseen y-tunnuksen perusteella; yksityishenkilöiden ja työryhmien hakemukset lajitellaan henkilötunnuksen mukaan.

Lisätietoja vahvasta tunnistautumisesta löydät sivulta avustusten hakeminen ja ohjeet: https://www.turku.fi/ota-yhteytta/avustukset/avustusten-hakeminen-ja-ohjeet/vahva-tunnistautuminen-kaupungin-avustusten

Hakemuksen liitteeksi tarvitaan pääsääntöisesti vuoden 2022 toimintasuunnitelma ja talousarvio, vuoden 2020 tilinpäätöstiedot sekä poikkeuksellisesti myös kuluvan vuoden tuloslaskelman toteutuma. Tarvittavat liitteet on yksilöity hakulomakkeella.

Kaupungin yleisten avustusperiaatteiden mukaisesti avustusta ei myönnetä hakijalle, joka ei ole toimittanut tarvittavaa selvitystä edellisen vuoden avustuksen käytöstä.

Toiminta-avustusten lisäksi kaupunki myöntää avustuksia mm. liikunta- ja muiden tapahtumien järjestämiseen, erilaisiin toimintasuunnitelman ulkopuolisiin, kertaluonteisiin tarkoituksiin sekä yhdistysten omistamien tilojen kunnostamiseen. Avustuskohtaiset hakuajat ja ohjeet ovat tarkistettavissa osoitteessa turku.fi/avustukset.