Turun NMKY hakee työntekijää katusovittelutoimintaan

VSLJ:n jäsenjärjestö Turun NMKY – YMCA Turku hakee työntekijää katusovittelutoimintaansa. Ohessa työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan.

Lisätietoa

Turun NMKY – YMCA Turku tarjoaa monipuolista toimintaa – sekä ammattimaista tukea – turvallisessa ympäristössä eri elämän tilanteissa oleville nuorille, lapsille ja aikuisille. Katusovittelutoimintamme auttaa alle 18-vuotiaita konfliktien selvittämisessä. Katusovittelussa nuoret saavat mahdollisuuden vastuun kantamiseen ja sovinnon tekemiseen. Tärkeää on osapuolten tasavertainen kohtaaminen ja asian selvittäminen sekä ratkaisujen hakeminen yhdessä. Myös huoltajat ovat mukana sovitteluissa.

Katusovittelun työntekijän tehtäviin kuuluu poliisilta ja kouluista tulevien sovittelualoitteiden vastaanottaminen, niihin liittyvät esiselvitykset, juttujen sovitteleminen toisen sovittelijan, työparin, kanssa ja sovittelutulosten seuranta. Lisäksi työ sisältää palveluohjausta ja verkostoyhteistyötä.

Toivomme hakijalta soveltuvaa koulutusta ja hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi katsomme kokemuksen sovittelutoiminnasta ja eri-ikäisten ihmisten kanssa työskentelystä. Arvostamme erityisnuorten kohtaamistaitoja. Työ on pääasiassa kokoaikaista päivätyötä, mutta sisältää jonkin verran myös iltatyötä. Toiminta-alueena on koko Varsinais-Suomi. Katusovittelutoiminnan oma toimitila on Turussa.

Työsuhde alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on rahoituksesta johtuen määräaikainen vuoden 2023 loppuun.

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen ja ansioluettelon 27.5.2022 mennessä osoitteeseen paula.nurminen@ymca.fi.

Lisätietoja tehtävästä: Katusovittelutoiminnan koordinaattori Paula Nurminen, puh. 050 340 6703.