Valokuvanäyttely Perhetalo Heidekenillä 3.10.-21.10.

Tervetuloa tanssin ilon pariin!

Perhetalo Heidekenillä avautuvassa valokuvapotrettinäyttelyssä viisi eri ikäistä henkilöä tanssivat ilolla ja valolla oman sen hetkisen tanssinsa.

Kyseessä on Elisa Heimon soolonäyttely, jossa osallistujat saivat itse valita musiikin ja tanssia rauhassa omalla tavallaan, omaan tahtiinsa. Potrettikuvat on otettu tanssin keskeltä. Kuvissa tanssi nähdään aitona, inhimillisenä ja persoonallisena matkana tunteiden ja kokemusten äärelle.

Keskiössä on elämänilo, uteliaisuus ja mielihyvä.

Kun ihminen saa olla oma itsensä ja voida hyvin, on hänellä pääsy kaikkiin omiin voimavaroihinsa.

Taiteilija haluaa nostaa tavallisen tanssin kokemista ja kannustaa katsojaa tanssimaan myös omassa arjessaan, ilon ja uteliaisuuden kautta.

Näyttely jatkuu myös verkossa. Voit tutustua materiaaliin jo nyt osoitteessa: elisaheimo.com

Jokaisella meillä on lupa tanssia, kokeilla ja nauttia siitä! Anna mennä!

Näyttely järjestetään yhteistyössä Varsinais-Suomen Lastensuojelujärjestöt ry:n kanssa Perhetalo Heidekenin 1. kerroksessa. Näyttely on auki 3.10.-21.10. Perhetalon aukioloaikojen mukaisesti arkisin klo 8-16 tai sopimuksen mukaan.

Elisa Heimo on tanssinut koko elämänsä, mm. balettia. Hänellä on taiteen kandidaatin tutkinto graafisesta suunnittelusta (BA) University for Creative Arts:ista Englannista ja valokuvaajan tutkinto Helsinki Design Schoolista. Hän myös suorittaa kauppatieteen yliopistotutkintoa strategiasta Aalto yliopistossa.