Vanhempainvapaan sijaisuus Linkki-toiminnassa

Haemme vanhempainvapaan sijaisuuteen asiantuntija, ohjaajaa, jonka tehtäviin kuuluu Linkki-toiminnan asiakastyö sekä asiantuntija- ja verkostotyö.

Asiakastyön tehtäviisi kuuluu yksilötyö nuorten ja vanhempien kanssa, perhetapaamiset sekä nuorten ja vanhempien vertaisryhmien ohjaaminen. Työskentelet pääsääntöisesti Perhetalo Heidekenillä, mutta myös yhteistyökouluissa ja esimerkiksi perhekeskusten toimipisteisiin jalkautuen. Asiakastyötä teet arkisin joustavasti perheitä palvellen klo 8–19 välisenä aikana. Asiakkaita kohtaat ja tuet sekä lähitapaamisissa että verkon kautta.

Asiantuntija- ja verkostotyön tehtävissä teet monipuolista yhteistyötä hyvinvointialueen, kuntien ja järjestöjen ammattilaisten kanssa. Teet Linkki-toiminnan viestintää ja markkinointia, annat palveluneuvontaa ja osallistut erilaisiin työryhmiin ja yhteistyöverkostoihin. Osallistut yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa aktiivisesti Linkki-toiminnan kehittämiseen, esimerkiksi uuden yläkoululaisille suunnatun vertaisryhmämenetelmän kehittämiseen ja levittämiseen.

Tehtävässä tarvitaan

  • Sinulle on jo kertynyt työkokemusta nuorten ja vanhempien kanssa työskentelystä ja tunnet palvelujärjestelmän hyvin
  • Sinulla on hyvät kohtaamistaidot, olet joustava ja asiakaspalveluhenkinen
  • Sinulla on kehittävä ja tavoitteellinen työote ja hyvät viestintätaidot
  • Pystyt hyvin itsenäiseen työskentelyyn, mutta sinulla on myös erinomaiset tiimityötaidot

Tehtävään edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esimerkiksi sosiaali-, terveys- tai kasvatusalalta.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden tehdä merkityksellistä ja monipuolista työtä osana innostunutta ja osaavaa tiimiä ja työyhteisöä
  • Liukuvan työajan, osin etätyömahdollisuuden
  • Työntekijöiden hyvinvoinnin tueksi mm. säännöllistä työnohjausta, kouluttautumismahdollisuuksia, tyky-toimintaa, Smartum-edun
  • Erinomaisen näköalapaikan lastensuojelun järjestökenttään
  • Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa

Työehdot

Työ on määräaikainen ja kestää vakituisen työntekijän vanhempainvapaan ajan. Työ alkaa viimeistään helmikuun 2023 aikana, mutta mahdollista on aloittaa jo tammikuussa. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työaika on 37,5 h/viikko. Koeaika on 3 kuukautta. Tehtävä sisältää iltatyötä ja liikkuvaa työtä, joten oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Tehtävään valittavan tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikosrekisteriote työnantajalle ennen työtehtävän alkamista.

Hakuohjeet

Jos kiinnostuit, lähetä työhakemus ja CV sähköpostitse 8.1.2023 mennessä osoitteeseen johanna.syrjanen@vslj.fi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut toteutetaan Perhetalo Heidekenillä erikseen sovittuina ajankohtina.

Tiedustelut

Lisätietoja tehtävästä antaa hallinto- ja kehittämispäällikkö Johanna Syrjänen 044 5355 139 (21.12.2022 asti sekä 4.1.2023 alkaen).