Voiko sovelluksen avulla löytää kaverin? Kyllä!

Yksinäisyydestä osallisuuteen -hankkeen infotilaisuudessa kuulet kahdesta maksuttomasta sovelluksesta ja siitä, miten erilaiset organisaatiot voivat ottaa niitä käyttöönsä ja hyödyntää niitä yksinäisyyden vähentämisessä. Hanketta koordinoi Tukenasi ry ja sen rahoittaa Varsinais-Suomen liitto.

Tilaisuus järjestetään Teamsissä tiistaina 23.11. klo 9-9.50.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään 19.11. tästä 

 

Tilaisuudessa esiteltävät sovellukset:

  • Commu on maksuton mobiilisovellus, jossa voit pyytää, antaa ja vaihtaa apua lähialueesi ihmisten ja organisaatioiden avulla. Tee hyvää itsellesi ja muille ja tutustu naapureihisi auttamisen keinoin! Commulla esimerkiksi järjestöjen on mahdollista etsiä toimintaansa myös uusia vapaaehtoisia.
  • Kaverisovellus on aikuisille suunnattu maksuton sovellus. Sen avulla on helppo löytää ystävä muuttuvaan elämäntilanteeseen. Sovelluksen avulla voi etsiä kaveria esimerkiksi urheilemaan tai opiskelukaveriksi.

Tilaisuus on suunnattu varsinaissuomalaisten kuntien, seurakuntien ja järjestöjen edustajille, mutta luonnollisesti muutkin aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille 22.11.